VM-firande på Wall och bakis utan alkohol

Hej vänner! Hoppas ni mår bra och njuter av värmen. Det gör jag! Älskar ju maj. Vill inte att den här månaden ska ta slut. Om jag kände mig pigg och utvilad igår så är det raka motsatsen idag, hehe. Igår hörde Hanna av sig och frågade om jag ville följa med till Wall senare på kvällen och fira Tre Kronors VM-guld med laget. Vi träffades första gången på VM 2012, jag som funktionär i pressrummet och hon som pressvärd.

Jag funderade någon minut på vad jag skulle svara innan jag insåg att det är precis den här typen av spontanitet som jag har känt att jag saknar. Körde på alkoholfritt bubbel hela kvällen och var hemma inte allt för sent, men så hade jag ju glömt bort att jag hade bokat in mig på blodgivning imorse. Kan säga att jag var lagom snurrig efter för lite sömn, ingen frukost i magen och några deciliter blod fattigare. Men det blir en lugn kväll, så jag klarar mig.

21 år och övertygad om att jag skulle jobba med ishockey för resten av mitt liv

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.