VM är i gång… och jag är förkyld

Hej vänner! Jag vaknade upp förkyld imorse och kände bara… men nej. Jag orkar inte. Men samtidigt så har jag kunnat ligga i soffan och jobba med VM på i bakgrunden, så man kan ju säga att jag har tajmat det väl i alla fall, hehe.

I och med att Sverige spelar sin första match på måndag så har vi jobbat stenhårt med att få upp vår Tele2 Arena Challenge under dagen. Och nu är den äntligen live! Det är många olika aktörer som visar VM-matcherna i sommar och Tele2 Arena är en av dem. Vi kommer visa matcherna på Europas största skärm, hela 800 kvm stor är den. ENORM! Innan matcherna kommer vi att ha FIFA-turnering, både för dig och polarna men också med chans att möta Sveriges e-sportslandslag på den stora skärmen. Till och med jag blir lite sugen, hehe. Här kan ni läsa mer om eventet som också hostas av Toni Prince och Jonas Fagerström!

Efter jobbet skulle jag egentligen förbi både NK-rean och ta en aw med Alex men jag var alldeles för orkeslös för att palla med något av det. Så nu blir det VM hela kvällen, Jocke och jag har bunkrat upp med chips, godis, Aperol Spritz och grillmiddag. Nu jävlar, nu kör vi! En av gruppspelets mest intressanta matcher är på ingång, Portugal-Spanien. Jag har tippat 2-3, men då hade jag inte i åtanke att Julen Lopetegui skulle få sparken. Så nu tror jag egentligen att Portugal vinner ikväll. FAST skulle inte förvåna mig om Fernando Hierro öser hela VM och faktiskt tar hem skiten. Haha. Aja. Hoppas såklart alltid på Sverige och Tyskland. Men nu: middag och FOTBOLL! Puss och trevlig fredag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.