Vi lever och frodas, precis som i en Pripps Blå-reklam

Det tar cirka tjugo minuter innan killarna är tillbaka – drönaren föll ner! Tio poäng och vi firar med att äta en riktig sommarlunch á Midsommarstil. Timmarna går och det jobbigaste just nu är att bestämma vem som går in och blandar nästa drink. Vi gör egentligen inte mycket mer än lyssnar på musik, diskuterar kommande resor vi vill göra ihop och njuter av nuet. Ni vet ju hur det är. Den positiva energin vibrerar i luften. Tänk om vi hade sommar året om i Sverige.

Den självklara sommardrinken serveras givetvis vid sidan av de lägre alkoholhaltiga dryckerna. Bör också nämnas att vi drack minst två glas Resorb var vid sidan av vattenglasen – är det något 25+ år i livet gör med en så är det vetskapen om hur man mår efter en dag i solen där den enda dryck som intagits har innehållit alkohol.

Jocke som har varit och spelat fotbollsmatch är äntligen på ingång och han välkomnas med kaffe, öl och Aperol. Blogg-Jocke dyker fram direkt.

Vi får feeling. Det är dags att gå ner till bryggan och se vilka som är modiga nog att ta sig ett dopp. Musiken följer med, styrkeprov med drinkglas likaså. Hugo har med sig en rejäl värstingkamera och tar tillfället i akt. De bilder som tas nere på bryggan är bilder jag vill rama in. De syns inte i detta inlägg, men kommer förhoppningsvis senare.

ALLA badar. Några hoppar i, andra går i. Men vi badar. Och ur högtalarna spelas rejäla sommarklassiker, som om vi gästspelade i vilken Pripps Blå-reklam som helst. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag frodas här och nu. Precis vad själen behöver.

Ja, ni ser ju.

Torra, glada, hungriga. Vi går tillbaka och gör oss i ordning. Duschar, smörjer, skiter i sminket. Grillmiddag och drinkar står på kvällens agenda.

Vi äter i uterummet, njuter av god mat och drinkar. Kommer i säng först runt halv två och känner mig rik för att jag har människor i mitt liv som jag mår så bra av.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.