Veckolista #24


🍋 Veckans trĂ€ning:
TrÀnade pÄ bra innan jag blev förkyld, bland annat sprang jag i intervaller i hela 30 minuter UTAN att kÀnna nÄgonting i varken ljumskar eller ryggslut. Jag tror inte ni förstÄr lyckan i detta. Hoppas verkligen att det hÄller i sig för nu vill jag bara komma igÄng med löpning pÄ riktigt och vÄga sÀtta mÄl. Jag trodde att jag skulle ha sista PT-timmen i veckan men det visade sig att vi bÄda hade rÀknat fel och att det var förra veckan. Lite snopet, haha.

🍋 Veckans lĂ€sning:
LĂ€ste ut den dĂ€r “chic lit”-boken jag nĂ€mnde förra veckan, riktigt risig var den. Men jag har svĂ„rt att sluta lĂ€sa en bok nĂ€r jag Ă€r mitt i, trots att den Ă€r dĂ„lig. SĂ„ istĂ€llet skummade jag igenom nĂ„gra sidor, lĂ€ste de stycken som var intressanta och fick tillslut reda pĂ„ hur berĂ€ttelsen slutade. Vad ska jag lĂ€sa nu, nĂ„gra tips?

🍋 Veckans spĂ€nning:

Utan tvekan kombinationen lÀgenhetsförsÀljning/lÀgenhetsköp + VM! SpÀnnande att buda, spÀnnande att se hur mÄnga visningar vÄr lÀgenhet har pÄ Hemnet och sjÀlvklart spÀnnande att se om mina tips slÄr in.

🍋 Veckans bĂ€sta:

Det var nog ÀndÄ löptrÀningen som gick galant. Wow vilken kÀnsla.

🍋 Veckans roligaste aktivitet:

Hela VM-helgen!

🍋 Veckans orosmoln:

Hmm, det Àr ju alltid lÀskigt att hÄlla pÄ med lÀgenhetsaffÀrer. Men om vi ska dra ner det en aning sÄ Àr orosmolnet absolut relaterat till VM och grupp F. Fan att Tyskland förlorade igÄr, det kÀnns fortfarande riktigt piss.

🍋 Detta lĂ€ngtar jag till under nĂ€sta vecka:

Men HALLÅ vilken frĂ„ga! Sveriges första VM pĂ„ TOLV ÅR Ă€r ju ett givet svar. Pre-midsummer med Amanda och Therese. Midsommar ska bli kul, men har ju inga direkta planer + det ska tydligen regna och vara 12 grader, sĂ„ peppen Ă€r vĂ€l sisĂ„dĂ€r. Nu börjar det pirra i hela kroppen, HEJA SVERIGE!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.