Veckans lista #23

🍋 Veckans trĂ€ning:

2 gympass, 1 cykelpass och 1 PT-pass. Började veckan med ett PT-pass i mÄndags och dÄ var min kropp helt slut. Jag orkade knappt nÄgonting, men min PT kÀnner av det dÀr och kan enkelt justera passet efter min dagsform. I onsdags trÀnade jag i sÀkert tvÄ timmar, kÀnde mig vÀldigt stark och det var verkligen en skön kÀnsla. Ett tidigt morgonpass i spinningsalen i fredags och sÄ styrka/rehab i lördags. Har kÀnts vÀldigt bra i kroppen och jag hoppas att det fortlöper sÄ.

🍋 Veckans lĂ€sning:

Var inne pĂ„ Ö&B och köpte peelinghandskar i all hast nĂ„gon gĂ„ng under veckan och sĂ„g att de hade rea pĂ„ pocketböcker. Köpte med mig tvĂ„ stycken, en deckare och en “romantisk chic lit” som utspelar sig i New York. Försöker lĂ€sa oftare Ă€n bara nĂ€r jag Ă€r pĂ„ semestern, sĂ„ nu lĂ€ser jag lite varje kvĂ€ll.

🍋 Veckans spĂ€nning:
Ja men herregud kÀra ni. Ni som kÀnner mig vet att nÀr jag har bestÀmt mig för nÄgot sÄ finns det ytterst fÄ tillfÀllen dÀr jag tvekar. Jag gÄr oerhört ofta pÄ min magkÀnsla och vÄgar lita pÄ den fullt ut, trots att folk i min nÀrhet ibland undrar vad tusan som pÄgÄr. Jag vill nog ÀndÄ sÀga att det Àr en av mina styrkor, att jag bara kör. Jag hÄller inte pÄ och mesar eller har beslutsÄngest (vilket f ö Àr bland det vÀrsta jag vet), haha.

Hur som helst sĂ„ tog det nĂ„gra timmar för oss att diskutera för- och nackdelar med att flytta nu, komma överens om vad vi prioriterar gĂ€llande vardag och boende, se till att fĂ„ en av Stockholms bĂ€sta mĂ€klare pĂ„ kroken, boka möte och fotografering, ha allt klart inför eventuell budgivning Ă„t bĂ„da hĂ„ll, se till att vad A och B = C Ă€r för vĂ„r del, rĂ€kna pĂ„ olika scenarion sĂ„ att vi till 100% har koll pĂ„ det ekonomiska och nu Ă€ntligen ha rensat lĂ€genheten pĂ„ saker som tog upp mer Ă€n 5 (!) flyttkartonger. Fuck it, vi Ă€r redo – pĂ„ med sĂ€kerhetsbĂ€ltet sĂ€ger jag bara!

 

🍋 Veckans bĂ€sta:

Det mĂ„ste ju Ă€ndĂ„ vara att det Ă€r sommar med allt vad det innebĂ€r! HĂ€rliga temperaturer, glada mĂ€nniskor, Aperol i överflöd. Haha. Älskar den hĂ€r perioden.

🍋 Veckans roligaste aktivitet:

Har fÄtt umgÄs med min kÀra vÀn Angie tvÄ gÄnger i veckan, bÄde pÄ middagen i tisdags och i fredags nÀr vi sÄgs över en afterwork pÄ GÄrden.

🍋 Veckans orosmoln:

Sedan ett par mĂ„nader tillbaka, typ omkring dĂ„ jag började pendla med jobbet till Oslo, har jag varit vĂ€ldigt yr. AlltsÄ vĂ€ldigt yr. Min kiropraktor sĂ€ger att det beror pĂ„ mina kotor i nacken (frĂ„ga inte om detaljer, jag kan inte ge nĂ„gra) men det Ă€r riktigt obehagligt fortfarande. TvĂ„ exempel: vi har massage pĂ„ jobbet och i veckan tog jag 30 minuter för att bli lite avslappnad. Han tog i ganska hĂ„rt och tryckte pĂ„ triggerpunkter i nacken, men det var ingen direkt fara under tiden. DĂ€remot efterĂ„t. Jag kunde knappt resa mig upp för att hela rummet snurrade och sedan satt jag inne pĂ„ en toalett i tio minuter för att jag inte kunde fĂ€sta blicken och trodde jag skulle krĂ€kas. SĂ„ jĂ€vulskt obehagligt. I söndags var det ett lite annorlunda scenario, men dĂ„ satt jag och videochattade med pappa & Jannie och jag satt bokstavligt talat ner pĂ„ golvet – sĂ„ inget mĂ€rkligt dĂ€r. Plötsligt blir allt typ dimmigt och jag kĂ€nner hur jag börjar tappa fokus, trots att jag bara sitter ner. MĂ€rkligt, och obehaglig att jag Ă€r yr varje dag.

🍋 Detta lĂ€ngtar jag till under nĂ€sta vecka:

Det ska bli spÀnnande att se vad som hÀnder med hela boendesituationen, minst sagt! Ska trÀffa Nanna och Mikis som jag jobbade ihop med pÄ Aller Media över en aw, trÀffa Alex frÄn SATS pÄ en aw och pÄ torsdag har vi sommarkonferens med inhousebyrÄn. SÄ börjar ju Àntligen VM ocksÄ, heja heja!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.