Valborgsfirande på Riche

Haha, minns ni vad jag bloggade om midsommarafton 2016? Amanda, jag, Emelie och Andreas firade ju midsommarkvällen på Riche vilket jag då tyckte var hur kul som helst – just för att på midsommar ska man ju vara på landet, i någons stuga eller så. Absolut inte inne i stan och definitivt inte i Lilla baren!

Att Louise, jag och Angela möttes upp efter jobbet och drack drinkar på just Riche under ännu en högtid kändes därför lite kul. Jag tycker det är spännande att se hur ens vanor förändras med tiden, till exempel vad jag ser som normalt idag men särskilt igår. Mycket har ju med ålder och erfarenhet att göra med, men en del är absolut demografiskt och socialt.

Alltså kan vi prata om hur långt mitt hår har blivit?! *Äntligen*

Jag hade med mig en polaroidkamera som vi fotade lite med. Mer sånt!

Här satt vi i ett par timmar och pratade om våra män, om jobb, om sociala medier och gud vet vad – men jävlar i min låda vilken härlig kväll jag hade. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *