Tänk om man kunde få ledigt varje gång det var VM

Igår hade vi en så mysig kväll; vi gick och handlade det vi var sugna på och sedan dukade vi upp allt framför tv:n. När dagens sista match var avslutad gick vi och la oss, som om det inte fanns något annat att göra, haha. Jäklar vad mysigt detta är, tänk om man kunde få ledigt varje gång fotbolls-VM spelas och bara vara i den här bubblan i ett par veckor utan att bli störd.

Idag gick vi upp ganska tidigt och städade lägenheten. Våra fina pioner som vi köpte inför fotograferingen höll inte så länge, men istället för att slänga hela buketten så skar jag loss kvistarna som hade en liten blomma på sig så att vi åtminstone har något på bordet när eventuella intressenter kommer :)

Ganska gulligt ändå.

Jocke åkte iväg på fotbollsmatch och jag gjorde mig i ordning och åkte in till stan.

Gick runt på NK och mailade med vår mäklare, ringde Jocke och försökte fokusera på hudvårdsprodukter och reaplagg men fick tillslut inse att jag inte var frisk nog för att palla gå omkring i stan. Svettades som ett djur och var helt matt så jag åkte hem ganska snabbt.

Väl hemma såg jag Costa Rica-Serbien, hade bettat på 0-1 så var givetvis mycket nöjd över att resultatet blev just så :)) Bytte om till jeans och min Tysklandströja med Wagner på ryggen, gjorde mig en Aperol spritz och åkte in till stan några timmar senare. Redo för att se Tyskland köra över Mexiko!

Det var jag, Amanda och Therese som sågs på GårdenNorra Bantorget där regnet fullkomligt öste ner. Vi fick några platser under tak och fick vila ögonen på en liten skärm istället för de andra, större skärmarna där det inte fanns några platser under tak.

Äej alltså. Jag var så förbannad när folk jublade över Mexikos mål och när de fick målchanser, och menade att man hejade på “the underdogs” och därför ville att Tyskland ska förlora. Visst, det köper jag, de är regerande mästare och ofta ogillar man ju “duktiga lag”, men det här resultatet är ju SÄMST för Sverige. Fan, dessutom spelade Mexiko riktigt bra vilket gör mig ännu mer irriterad. Och det som är värst? Ja, självklart att det i princip är omöjligt att både Tyskland och Sverige går vidare till åttondelen. Var så irriterad och faktiskt ledsen när jag åkte hem och jag påmindes om varför jag inte lägger ner min själ i hockeyn längre – jag blir fan ledsen på riktigt när det går dåligt. Precis så kände jag idag. Usch och fy. Hoppas Sverige spelar en riktig kanonmatch imorgon. Många svordomar nu, men så är det. Hej och god natt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.