Ta vara på sommarkvällarna!

Alltså wow, jag älskar verkligen den här månaden på året. MAJ! Min favoritmånad. Känns extra härligt att vi har magisk vårvärme med tanke på att det var soligt men svinkallt förra året! Jag lever med äkta Carpe Diem-stil just nu, haha. Med tanke på hur få sommarkvällar vi har varje år tycker jag man verkligen ska ta vara på dem. Passa på att gå långa promenader, gå ut och äta en vanlig veckodag, öppna en flaska vin på balkongen en onsdag, ät en glass nere vid vattnet osv. Sitt inte inne! Nu är tiden vi har längtat efter äntligen här.

Igår kom jag hem efter gymmet och började fundera på middag. Vi har börjat beställa hem mat från Mathem och igår fanns det inte mer än några fryspuckar och vegoburgare hemma eftersom vi inte hade hunnit göra en beställning. När Jocke kom hem sa jag: “Jag har två förslag till middag. Antingen något från frysen eller så går vi ner till vattnet och sätter oss på en uteservering. My treat.” Han var inte sen med att godkänna det alternativ jag hade hoppats på. :)

Vi gick ner till Hornsbergs Strand och beställde in en varsin supergod pizza, åh vad jag njöt. Vi satt kvar där i ett par timmar och det var en riktigt mysig start på veckan. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.