Stressrelaterad värk och VM-premiär

VM ÄR IGÅNG!

Och precis nu utökade Ryssland sin ledning med 3-0 vilket gjorde att mitt tips på 2-1 bara är att drämma i backen…

Imorse vaknade jag vid sex och hade en rejäl huvudvärk. Sån värk som även gör en illamående. Det brukar nästan alltid vara muskulärt och då brukar träning hjälpa, så jag packade ihop en väska och gick ner till gymmet. Hälsade på kvinnan i receptionen som frågade om jag skulle köra crosstraining. Jag skakade på huvudet och sa att jag skulle löpträna, “har precis börjat göra det efter flera månader av rehab”. När jag går in i gymmet undrar jag varför jag sa så för, nu var jag ju tvungen att faktiskt springa. Haha. Men det gick hur bra som helst! I 35 minuter varvade jag snabb gång med löpning och jag kände ingenting. Alltså NADA. Tänkte “Det är så här alla andra har det när de springer”. Avslutade med lite styrka och var helt full på endorfiner när jag kom hem igen. Dessutom började huvudvärken sakta klinga av.

Vid åtta tog jag upp jobbdatorn och började fixa med vår VM-sida. Beslutade mig för att jobba hemifrån idag för att enbart kunna fokusera på att bygga klart den. Runt lunch kom huvudvärken tillbaka och ju längre tiden gick desto sämre kände jag mig. Jag tror att det är stressrelaterat, balanserar alltid på gränsen av förkylning när jag är stressad. Jag har ju utbildning hela veckan men ska också balansera mina vanliga uppgifter vid sidan av. I samma veva budar vi på en lägenhet, har vår lägenhet ute till försäljning och så försöker jag hinna med allt annat i livet med. Som att träna, handla middag och ha det städat hemma. Jag klagar absolut inte, utan reflekterar bara över att jag faktiskt känner mig själv och min kropp tillräckligt bra för att veta vad som händer och hur jag ska hinna dämpa det. :)

 

Hur som helst så tog jag beslutet att ställa in sommarmiddagen med inhousegänget ikväll, dels för att jag verkligen behöver bli klar med VM-sidan men också för att jag verkligen inte tänker bli sjuk(are). Så istället sitter jag i soffan och äter middag framför premiärmatchen, men det är också trevligt. Och så mår jag säkert bättre imorgon med, efter en lång natts sömn.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.