Säljes: Barcelona-stol (replika)

Tja kompisar! Jag är så förkyld. Alltså verkligen TOKFÖRKYLD. Var ju knappt en månad sedan jag blev frisk från förra förkylningen, men det verkar inte stoppa detta virus från att angripa en igen. Blir så stressad över detta eftersom jag flyger till Oslo på tisdag och jobbar från Norge i tre dagar.

Medan Jocke åker Engelbrektsloppet ligger jag i soffan i mitt mjuka Eliteprospects-set som jag fick av Kajsa i födelsedagspresent för ett par år sedan. Kollar OS, läser tidningar, snyter mig, dricker vatten. Så länge jag vilar är det rätt okej, men när jag är uppe och går eller “aktiverar mig” märks det verkligen att jag är sjuk.

Men! Till något roligare. Jag har fortfarande inte sålt min Barcelonastol som jag köpte när jag stylade lägenheten på Gärdet. Den har stått i vår lägenhet sedan försäljningen men den passar inte alls in. Och tanken är inte att vi ska behålla den heller. Så vill du köpa en Barcelonastol till ett riktigt pangpris, kommentera eller maila mig på t.wagnerlarsson@gmail.com!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *