Reklam: Thank Heaven For… 7-Eleven!

I inlägget förekommer reklam för 7-Eleven

God morgon vänner!

Hur brukar era morgnar se ut? Jag snoozar nästan alltid, sedan går jag in i badrummet och sätter i linserna. Tvättar mig, sminkar mig, klär på mig. Om klockan är mycket stressar jag till tunnelbanan, om den tvärtemot inte alls har tickat på går jag hemifrån ändå med en känsla av att jag är tidig på jobbet. Tyvärr har det blivit lite av en dålig ovana för mig att inte äta frukost hemma. Men den senaste tiden mår jag illa av frukost, så då köper jag helt enkelt något på vägen till jobbet. Och det är här 7-Eleven kommer in i bilden.

På morgonen vill jag ha en kaffe eller en Nocco, en yoghurt eller en shake och kanske en bar. Enkla saker som går snabbt att plocka fram. Hela köpet går på en minut, sedan är jag på väg till jobbet igen. Jag slipper gå igenom en hel matbutik för två-tre saker, vilket sparar mig tid men framförallt är det ENKELT. Och är det något jag vill ha på morgonen innan jobbet så är det ENKELT.

7-Eleven är ju som en liten minibutik som i princip alltid har öppet. Som en trygg kompis på morgonen innan jobbet, på eftermiddagen efter jobbet, på kvällen innan förfesten och när det är dags att åka hem efter klubben. De flesta av oss har väl sprungit ner till Sleven för att köpa med sig en påse is till förfesten, en dosa snus till killen eller några bitar lösgodis. Eller varför inte en varm macka efter att ha dansat sig svettig på någon klubb. Varför just 7-Eleven? Jo, för att det är enkelt. Allt finns där och man slipper helt enkelt krångla. <3

I inlägget förekommer reklam för 7-Eleven

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.