Påsken 2018

I lördags, på påskafton, åkte vi ut till Kungsängen för att fira påsk med pappas familj. De håller på att bygga norrorts fetaste trädäck, ser fram emot att tillbringa många soliga dagar här i sommar. Helt absurt stor är den! Vi firade Eugenia och Lorenzas födelsedagar i förskott, åt massor av gott och planerade årets 4th of July-fest. KUL! Åkte hem runt 22, såg filmen om Bostonmaraton och bomberna, grät lite och somnade tätt intill.

På påskdagen firade vi påsk med mammas familj. Vi gick och la oss så sent i och med att vi såg film kvällen innan, så vi vaknade först vid 11. Stressade igenom ett snabbt pass på gymmet och åkte sedan ut till Kungsängen för andra gången den här helgen.

Där blev vi serverade trerätterslunch! Sådan lyx att bara komma hem till sina föräldrar och få allt serverat. ♥

Påskharen hade ritat en skattkarta till Hedda, så efter lunch var det dags att gå på skattjakt…

Det verkade som att vi behövde ta på oss skorna – skatten måste finnas utomhus!

Vi var på väg mot första stoppet, men där fanns ingenting – påskharen var på skojhumör… Bara att fortsätta mot nästa ledtråd, som gömde sig vid vattnet. Där fanns också en ny karta!

Förbi vattnet, den stora bryggan och stentrappan – där skulle ett X finnas. Och se där, ett ägg!

Hurra! 

Söndagen bara rusade iväg; plötsligt hade det gått fem timmar! Fick en liten chock när jag tittade på klockan. Men vi hade så trevligt – pratade om gamla minnen, bl.a. om den indiska mannen som kom med exklusiva teer till Per på vårt hotell när vi var i Indien 2011 för att han ville gifta sig med mig, haha. Vi diskuterade också en potentiell resa i vinter, hoppas det blir av. Alla är sugna, så det gäller bara att få över mamma och Per på samma spår, hehe.

• • •

Det här var nog den mysigaste påskhelgen… typ någonsin? Har verkligen fått vila ut, umgås med min kärlek, träffa mina familjer och tränat varje dag. Ätit god mat, druckit goda drinkar och till råga på allt så har vårvädret varit magiskt (förutom idag, men en dag gör ingenting). Imorgon ska jag träna med min PT och förbereda allt inför min första dag på nya jobbet. Spännande!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *