THOWE WAGNER LARSSON

Varmt välkomna till min blogg! Jag heter Thowe, är 27 år gammal och bor på Kungsholmen i Stockholm. Jag jobbar som Content Manager på Tele2 Inhousebyrå sedan april 2018 och har innan dess skrivit för bland annat ELLE, Café, Residence Magazine, ELLE Mat & Vin, m fl. Innan jag började på Tele2 var jag Nordic Digital Content Producer på SATSELIXIA och även chefredaktör för SATS Magazine.

Här kan ni läsa en intervju med mig som Uppsala Medievetare har gjort: 5 snabba till proffsen

Jag har bloggat sedan 2005 och haft olika nischer. Bl.a. hade jag en träningsblogg som blev nominerad till “Sveriges bästa träningsblogg” 2013 i Finest Awards. Men mestadels har mitt bloggande handlat om det jag tycker är kul att skriva om och det har skilt sig vilt beroende på vart jag i livet har varit under dessa snart tolv år.

Idag handlar min blogg om fem saker. Resor, hälsa, mat/dryck, outfits och personlig utveckling.

Mina stora intressen är att resa och upptäcka nya platser. Mode är ett stort intresse, likväl hälsa i allmänhet. Reflektion samt personlig utveckling är också något som intresserar mig. Sociala medier är, som ni kanske förstår, något jag brinner för och i sportens värld är det Färjestad och New York Rangers mitt hjärta bankar för.

Vill du kontakta mig eller läsa om hur jag jobbar med PR och samarbeten? Klicka här för att komma till min PR & Policy-sida.

2 Kommentarer

 1. Hiltrud = mormor
  05/24/2018 / 19:36

  Jag skulle så gärna vilja förstå vad en “Content-människa” gör.
  Kram mormor som är från en annan planet.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   05/24/2018 / 21:40

   Jag ska författa ett inlägg om det så får du veta! :) Kram momo <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.