När man inte har några köksredskap…

Vad gör man när man inte har några köksredskap? Well, jag köpte hem salmalax (nya beroendet), edamebönor, japansk soja och algnudlar. Igår när jag åkte till lägenheten tog jag faktiskt med mig en liten kastrull så jag kan koka vatten i alla fall. Bara att fixa till algerna och bönorna så är middagen klar. Edamebönor har verkligen blivit min nya drog, äter säkert 300 gram per kväll hahaha! Tur att de är så proteinrika ;)

Resten av kvällen har jag ägnat åt att ligga i sängen och äta chokladpraliner som jag fick i ett pressbud samt se en ny (ungdoms-)serie som utspelar sig i USA där en ung tjej har siktet inställt på New York. Apropå karriär har jag något att berätta för er, men nu ska jag faktiskt ge mig iväg… Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.