Marathon, bad i Kungsängen och Sverige-Danmark

Ouff, i lördags morse var vi inte kaxiga kan jag tala om. Vaknade vid halv sex och märkte att jag låg i soffan, när hände det senast liksom. Tvättade av mig sminket, drack ett glas treo, tog ut linserna och la mig i sängen bredvid Jocke. Sov några timmar till och sedan var jag ganska okej. Vi skippade träningen och åkte ut till Kungsängen istället där min styvsyster Matilda med barn var. Det skulle ju bli över 30 grader och att vara kvar i stan var det absolut inte tal om!

Det sjuka var dock att på grund av Stockholm Marathon hade de spärrat av halva stan. Och vårt parkeringsgarage låg precis mellan två avspärrningar. Först ville de inte släppa igenom oss och skyllde på dålig information (jo, tack!). Men vi fick åka åt andra hållet och sedan snurrade vi omkring på Kungsholmen i en kvart enbart för att se att varenda väg ut från ön var avspärrad. Tursamt nog “råkade” jag köra i en bussfil så vi kunde åka över Alvik – äntligen ute! Haha. Kaoset! Jockes pappa och syster sprang för övrigt loppet, helt otroligt. Jag är så imponerad. Någon gång ska jag göra det med!

Hur som helst, hela dagen låg vi i solen och njöt av värmen. Jag badade med min systerdotter och så åt vi caesarsallad till lunch. Mums!

Runt fyra gjorde vi oss i ordning för att åka in till stan och därefter ta oss till Friends Arena för att se Sverige-Danmark.

Vi hängde inne på Camp Sweden med Jockes kompisar och var helt med på att starta om med öl och cider. Plötsligt kändes den där jobbiga morgonen väldigt långt borta…

Men alltså – hur bra platser? Rad 1! Tack C More!

Tyvärr blev det ju både kryss och noll mål, men det var ganska väntat med två lag som saknar spetsoffensiv. Kul var det i alla fall, nu börjar det verkligen närma sig!

Och jag fick inviga min VM-tröja! Har ni koll på varför jag har nr 21 på ryggen?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.