Loke 3 år 👶 🎉

I lördags firade vi min systerson (jag är inte särskilt konsekvent när jag skriver om mina styvsystrar, ibland skriver jag syster, ibland styvsyster men jag tänker att det inte spelar så stor roll heller?) – som fyllde 3 år för några veckor sedan. Vi var hembjudna till mamma och Per där det serverades våffellunch. Mamma hade verkligen överträffat sig själv med all världens tillbehör, från heta räkor och olika såser och ostar till glass, jordgubbar och sylt…

Födelsedagsbarnet i egen hög person! Treåringar alltså, finns det något charmigare?

Jag varvade mellan att äta matiga våfflor och efterrättsvåfflor. Så gott!

Efter lunchen gick vi ut på terrassen och njöt av 30 graders värme och sangria.

Och så skulle vi såklart sjunga för Loke och äta tårta!

Hans minspel är ju för jädrans sött!!

Sedan lektes det med nya presenter, badades och dracks sangria. <3 Mys-lördag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.