KVARTSFINAL!

Min känsla inför den här matchen var inte alls så positiv, kanske för att det överallt har snackats om vibbar av VM -94 och till och med VM -58. På Nyhetsmorgon, på lunchrasten, på sociala medier – ja, till och med i hissen på ICA Maxi snackade såväl en liten flicka som ett medelålderspar om årets mästerskap och vårt älskade landslag. Då blir jag alltid lite orolig över att vi har tagit ut segern i förskott. Men så ser jag på intervjuer med spelarna och med Janne och jag upplever att de är så väldigt “grounded”. De är givetvis fullt medvetna om vad det surras om, men de känns väldigt fokuserade på sin uppgift. Det känns tryggt.

Idag var Jocke, jag, Amanda och MartinSthlm under stjärnorna (TAK) och såg matchen. Första gången jag var där och jag tokgillade stället. Jag gillar Josefina med, men det var kaos förra matchen så vi ville testa något nytt. Succé!

Under försnacket var det en byggarbetare som löste ut Sverigeflaggan på sin byggnadsställning till vårt stora jubel. Han “svingade” den fram och tillbaka och parkerade den sedan där flaggan fick bra vind och vi applåderade och jublade. Bra brurs!

Inte riktigt lika bra väder – eller match – som i åttondelsfinalen, men likväl avancemang och regnfritt! Vi fick bra platser, tänk att det var nästan 900 personer här. Då kan ni förstå hur många som satt bakom oss och på andra platser på taket, hehe. Satt som på nålar sista minutrarna. Och skitsamma att det var ett självmål, det måste inte alltid vara vackert. Nu håller vi tummarna för att Berg får det att lossna inför kvartsfinalen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.