Kvällsvärme på balkongen – vilken söndag…

Vår älskade balkong när vi gjorde i ordning den förra året <3

 

Hej från balkongen! Det är söndag, klockan närmar sig sex och det är klarblå himmel ute. Jag sitter på vår balkong med datorn i knät och svettas, trots att vi har skugga så här dags på dygnet. Balkongen som vi inredde så färggrann och mysig är nu ganska kal. Nästan allt är nerpackad eller slängt, men soffan och några kuddar har vi kvar tills vi flyttar på riktigt. På så sätt kan vi ändå nyttja den här platsen lite, lite till.

Imorse vaknade jag med samma huvudvärk som jag gick och la mig med. Kul att bli bakis innan man somnar, haha. (Snarare hemskt!) Vid tolv åt vi frukost och sedan tog vi tag i det vi planerat för dagen. Vi fyllde bilen med saker som skulle till återvinningscentralen och när vi var klara där åkte vi ner till Tranebergs strand och åt hamburgare i solen. Vi gick en liten promenad längs vattnet och jag som aldrig varit där blev väldigt positivt överraskad. Så mysigt och idylliskt. Väl hemma igen lastade vi bilen med tre flyttkartonger med saker vi ville skänka till Stadsmissionen, men då det visade sig vara stängt under sommarens söndagar får vi ta det imorgon istället.

Jag vet att jag i varje blogginlägg som berör flytten skriver att vi är nära nu, men nu är vi verkligen nära. Alla tavlor är nerpackade, alla lampor likaså, några möbler är borta och skåpen är tomma. Vi dricker ur glas vi ska slänga eftersom de andra är nerpackade och vi alternerar mellan tre-fyra handdukar. I vissa delar av lägenheten ekar det smått när vi pratar.

Trots att jag vaknade med betongkeps kände jag mig helt fnittrig inombords imorse. Semestern närmar sig med stormsteg och att vi ska tillbringa nästan tre veckor utomlands känner helt ofattbart. Vi har flytten under kontroll så den lilla stress jag kände av tidigare är som bortblåst nu. Även på jobbet känner jag mig relativt lugn med det som ska hinnas klart innan ledighet. Jag är lite pirrig, vilken härlig känsla det är.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.