Kommande försäljning: min fina etta på Gärdet!

Nu är bilderna klara och annonsen för min fina etta ligger nu på Notars hemsida under “Kommande försäljning”. Med det sagt är jag öppen att släppa den redan nu, så är du seriöst intresserad av att komma och titta på den gör du helt rätt i att kontakta Emmy Thorén, min mäklare, och be om en förhandsvisning.

“Trivsam etta på populära Rindögatan med allt som kan tänkas önskas av ett boende! Högt och ljust läge med flera fönster som släpper in rikligt med ljus till hela lägenheten. Litet men funktionellt kök i öppen planlösning med gott om plats för matbord intill. I hallen finns gott om förvaring i de inbyggda originalgarderoberna och härifrån når du det stambytta badrummet med badkar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. I allrummet finns utöver matplats utrymme både för soffa och sovavdelning.”

UPDATE: Klicka här för att komma till annonsen på Hemnet!

Välkomna in! I hallen finns fyra skåp från golv till tak med rejält djup. Där har jag förvarat allt från kläder till mindre möbler (!). Fina krokar i guldfärg strax utanför toaletten.

Till höger om hallen ligger badrummet som går i vitt och blått. Ovanför kaklet finns trähyllor som möjliggör mer förvaring, där har jag staplat ett halvt dussin lådor med allt från skönhetsprodukter till handdukar och toalettpapper. Badkaret går såklart att ta bort om man föredrar att bara ha ett duschutrymme.

Tittar man ut i lägenheten igen ser man detta. Stora fönster som ger ett enormt ljusinsläpp och som var en av de stora anledningarna till varför jag föll för den här lägenheten. Den är väldigt ljus, men har aldrig direktljus in i ögonen. Jag älskar det.

Ställer vi oss en bit till höger, bredvid sängen, ser vi hur köket ser ut på avstånd. Jag älskar att det är ett eget litet rum med en liten ingång snarare än en öppen passage.

Vänd blicken neråt. Golvet är fantastiskt.

Går vi några steg närmare köket ser vi flera vackra originaldetaljer. Kaklet är mörkblått och är jättefint ihop med stenskivan. Skåpen går upp till taket och har flera hyllplan och ett stort djup. Här får det plats med mycket (jag har förvarat mer än bara glas och tallrikar här, hehe). Under köksbänken finns ett stort utrymme där jag har haft förvaringshyllor/förvaringsbord på hjul där jag har haft allt från stekpannor till städprodukter. Lägenheten sväljer så mycket, jag älskar det! Även här finns ett stort fönster.

Om vi vänder oss om ser vi hela lägenheten ut ett annat perspektiv. Matgruppen har jag valt att ställa vid fönstret eftersom det finns så mycket att titta på. Lägenheten är som sagt på fjärde våningen som vi kommer upp en bit. :)

Sängen hade jag planerat att göra en förvaringslösning av (se inspirationsbilder längst ner i inlägget) men eftersom jag flyttade mer eller mindre till Jocke innan jag hann fixa något blev planerna snabbt inaktuella.

Balkongen har en vid utsikt och har härlig morgonsol från höger och kvällssol från vänster. Balkongen ska renoveras (tillsammans med samtliga av balkongerna i huset) på grund av säkerhetsrisk och ska därför inte användas. Renovering ska ske i början av 2018.

Egna bilder från balkongen: Visst är den en dröm? All information finns i annonsen som jag har länkat högre upp. Och i princip all inredning ska säljas, så hör av er om något faller er i smaken. :)

Inspirationsbilder för förvaring under säng:

Share:

3 Kommentarer

 1. Mari
  09/16/2017 / 14:18

  Superfin lägenhet! Lycka till med försäljningen.

  Kram Mari

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   09/17/2017 / 21:51

   Tack Mari! :) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.