Just nu-listan

Hur ser din skrivbordsbakgrund ut?

En bild vi tog dagen innan Vasaloppet när vi var ute på promenad i Sälen. Det är nog dags att byta ut den mot en mer vårigare bild snart! För övrigt avskyr jag att ha massor av objekt på skrivbordet så max ett par mappar brukar få finnas där… Resten är gömt i undermappar!

Tre saker du ska göra idag:

1. PT-pass 06:30…
2. Svara på en samarbetsförfrågan på bloggen.
3. Göra budget! Som alltid vid löning :))

Det tråkigaste som hänt i år?

Att jag hade en så jobbig start på året med ryggproblem, sjukdomar och nedstämdhet.

Det bästa som hänt i år?

Många saker redan nu. Men jag är verkligen glad över att jag vågade byta jobb efter bara fem månader och testa något nytt. För det ÄR jobbigt att byta jobb! Det är mycket som ska falla på plats och det tar ett par månader innan man är expert på rollen, så att säga. Men det känns väldigt bra.

Tre senaste sms:

1. “Jobba in en Roma-seger ikväll <3” Från Jocke.
2. “Är det någon som vill ha dessa ljusgråa glas?” från Jannie.
3. “Ok ingen fara alls. Kommer andra tillfällen där vi inte springer (mer dricka vin osv) och då är du mer än välkommen! Ses imorgon!” Från en kollega som undrade om jag ville springa ett lopp med henne och några andra.

Nuvarande besatthet:

Podcast: Livet på läktaren.
TV: Gift vid första ögonkastet och Biggest Loser.
Kläder: Längre kjolar och kavajer.
Mat: Sallader från Holy Greens.

Ett jobb du aldrig kommer kunna ha:

Typ butikssäljare. Jag är rätt kass på att dölja mina känslor och är jag lite nere tar jag med mig datorn och sätter mig någon annanstans på kontoret där jag kan sitta själv ett tag. Skulle inte fungera att vara glad mot potentiella kunder om jag inte är det egentligen.

Något du inte gillar hos andra:

Snålisar!

En dålig sida hos dig själv:

Jag är ganska impulsiv, vilket är både positivt och negativt. Hehe…

En maträtt du är sugen på prick nu.

Ingen mat, bara iskallt vatten. Så. Himla. Törstig.

Helgplaner?

På fredag ska jag först träffa några kollegor från SATS och ha aw. Sedan spela tennis, grilla och fira in helgen med Jocke. Resten av helgen är relativt oplanerad, förutom en del träningspass. Skönt!

Svarade på samma frågor sommaren 2016 – svaren ser lite annorlunda ut, men det gör det bara mer intressant. Läs här!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.