Jag har slutat bleka håret!

Det känns inte alls som att mitt hår har växt särskilt mycket men när jag tittar på bilder från i vintras ser jag en stor skillnad – det har ju visst växt! Jag har varit supernoga med värmeskydd och olika typer av hårinpackningar, allt för att topparna ska hålla. Jag vill ju inte klippa hela tiden heller.

En annan sak jag har slutat göra är att bleka håret! Eller, åtminstone just nu. Jag avbokade min frisörtid för någon månad sedan och bestämde mig för att låta håret vara ett tag. Men eftersom jag är väldigt ljus efter alla blekningar blir det också en stor kontrast när utväxten blir längre och längre. Nu har jag i 2-3 veckor använt en färgbomb, alltså en hårinpackning med lite färgpigment i, som jag låter vara i håret i ungefär 15 minuter 1-2 ggr i veckan. Det ger håret en rejäl lyster, men framförallt ser det livfullt ut och jag blir lite lätt ljusbrun/mörkblond. Man kan se det på högra bilden där uppe.

Men trots att jag ser fram emot att få långt hår igen är jag glad över att jag klippte av så mycket. Mitt hår är verkligen fräscht nu och mina toppar är tjocka. Så var det verkligen inte innan. Så helt klart värt!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *