3 tips: Balkonginspiration för färgglatt, stilrent och bohemiskt

Hej vänner och glad Valborg! Nu är det verkligen balkongsäsong på riktigt och jag tänkte dela med mig av inspiration till det härliga uterummet. Hemma hos oss har vi mycket färg, textil och blomster och balkongen känns verkligen inbjudande. Just nu finns det hur mycket tjusiga balkongprylar som helst, särskilt hos budgetkedjorna. Jag älskar budget! Det gör det enkelt att byta ut och lägga till saker utan att det kostar en förmögenhet. Här är mina tips, hoppas ni gillar! :)

Snabbt tips:

Jag skrev ett inlägg om hur man inreder en balkong HÄR! Läs gärna! <– Det här inlägget ger dig snabba tips på hur du enkelt inreder en balkong. Nedan är inspirationsbilder på olika stilar. Välj en stil nedan och läs sedan inlägget jag länkade!

1. Balkonginspiration: Färgglatt

Inspiration till balkongen

Pläd, kuddar, matta, glas & karaff: H&M Home. Växt, möbler och ljusslinga: IKEA. Vattenkanna: Rom21.

2. Balkonginspiration: Stilrent

Inspiration till balkongen

Blomställ: Granit. Kuddar, pläd och keramikvas: H&M Home. Soffa, kruka och lampslinga från IKEA.

3. Balkonginspiration: Bohemiskt

Växt: IKEA. Hängstol: Granit. Resterande produkter: H&M Home.

Våga köra på “More is more”!

Det är enkelt att tänka “less is more”. Hmm, jag håller faktiskt inte med om det när det gäller balkongen. Titta på bilderna nedan. Den första bilden var från mäklarens styling och den andra bilden var min egen. Med respekt för att vi har olika tycke och smak, men känns inte min bild mer levande? Olika färger och former, textur och textil. Våga köpa på dig grejer när du ska inreda en balkong eller terrass!

Bild 1:

Bild 2:

[contact-form][contact-field label="Namn" type="name" required="true" /][contact-field label="E-post" type="email" required="true" /][contact-field label="Webbplats" type="url" /][contact-field label="Meddelande" type="textarea" /][/contact-form]
Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *