Helgplaner och en tillbakablick…

Snart helg, gud vad jag längtar! Trots att vi var lediga i onsdags känner jag mig knappt utvilad så att få två lediga dagar snart känns helt underbart. Kanske är det vädret med, äntligen har värmen kommit tillbaka och givetvis är man mer sugen på att vara ledig i 25 grader än 15 grader.

Hur ser era helgplaner ut?

I eftermiddag ska jag möta upp Angela för en aw på Gården, så länge sedan jag var där sist. Måste ha varit den beryktade EM-kvällen när Tyskland åkte ut i semifinal mot Frankrike. Herre-GUD vilken jädra kväll (och natt). Skrattar när jag läser inlägget jag skrev om den kvällen. Låter som att jag och Therese var ganska sansade, men i själva verket shotade vi vodka redan innan middagen och drack minst två flaskor rosévin under matchen. Var så jävla taggad på fotboll att det var sjukt, haha. Hamnade ju som bekant hos Jocke som jag då bara dejtade och morgonen därpå var jag så bakfull att jag trodde jag skulle dö. Det var en fredag som tur var så det var ganska lugnt på jobbet och jag satte mig med datorn på Aller Medias takterrass medan jag försökte bli vän med mig själv igen, haha.

Imorgon ska vi fira Loke som fyllde 3 år för några veckor sedan, Jeppe och jag har köpt lego. Och en gigantisk såpbubbelform, hehe. Bubblorna blir typ en meter i diameter. Det ska ju bli runt 25 grader och strålande sol så förhoppningsvis är det badväder med.

Och på söndag ska vi gå på visning och medan Jocke spelar match ska jag rensa lägenheten. Det kommer vi förvisso att göra hela helgen så fort vi har en ledig stund, men jag tänker kanske ta det ett steg till: börja packa flyttkartonger. Åtminstone gå igenom flyttkartongerna i källaren… Ta det lite pö om pö. Lärde mig verkligen en läxa när jag och E flyttade från Kallhäll och det är att rensa OFTA och inte vänta tills man verkligen måste. Det samlas mycket “skit” under åren, trots att man tycker att man har koll!

Sist jag var på Gården och såg fotboll…

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.