Glad midsommar!

Igår jobbade jag hemifrån men gick ändå upp strax efter sex och gick till gymmet. Första träningspasset på en vecka, förkylningen har helt satt stopp för vad powerwalks, morgongym och styrketräning heter. Men nu så, äntligen!

Körde styrketräning för att inte chocka kroppen med en rejäl pulshöjning – har dock läst att styrketräning inte alls är en så oskyldig träningsform vid förkylning som man tror. Något om att man då inte riktigt känner hur kroppen reagerar eftersom det ofta är mindre intensivt och att hjärtat kan ta stryk ändå. Hur som helst, jag är i princip frisk nu så jag körde på i lugnt tempo ändå.

Sen hade jag två videomöten och satt med vår VM-sida innan det var lunchdags och jag kunde gå ner i förrådet och börja organisera. Vi har ganska kort om tid på oss innan flytten så vi behöver ta tag i det redan nu. Första steget är att sortera innehåll som vi inte behöver förrän vi faktiskt har ett nytt boende, alltså sådant som kan ligga i mammas och Pers garage utan att vi saknar det. Jag fick ihop sex flyttkartonger som vi lastade in i bilen. Nu är vi på gång!

Jobbade i några timmar till innan Amanda kom över på aw och fotboll. Vi korkade upp en flaska champagne för att fira försäljningen av lägenheten.

Vid sju åkte jag och Jocke hem till mamma och Per. Vi firade återigen försäljningen, åt middag framför Argentina-Island och drack Aperol Spritz efteråt. När Jocke och jag gick och la oss på vindsvåningen ven vinden utanför, regnet öste ner och vi somnade på två sekunder. Nu ska vi ta tag i vårt egna midsommarfirande här hemma, hoppas ni har en härlig dag utan några måsten. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.