Förlåt för att jag knäade dig i skrevet när jag var 7

Efter ett ärende i stan jobbade jag på hemifrån till klockan slog fem och det var dags att möta upp min lillebror för en after work. Drog på mig hatten, sotade ögonen en aning och begav mig mot Fridhemsplan.

Jag är så glad över att jag har en lillebror. Jag är glad över alla mina styvsyskon med, men Jesper har jag haft vid min sida sedan han kom till livet och genom allt som har hänt sedan dess. En syskonrelation är så unik på flera sätt. Ena stunden retar man gallfeber på varandra, andra stunden känner man sig inte hel utan dem.

När vi var små brukade jag sno godis och sånt från mina föräldrar och skyllde sedan på Jeppe. Var smart nog att slänga godispappret i skärpkorgen i hans rum. Såklart. Hehe. Man får ju inte vara dum.

Och idag pratade vi om stressiga arbetsdagar, chefer, nya uppdrag och såklart kärlek. Mest kärlek egentligen. Tänk om jag hade vetat, när jag som sjuåring eller något, knäade honom i skrevet för att det var kul (?) att jag och den där lillskiten skulle sitta och prata om kärlek cirka tjugo år senare? Väldigt glad över att vi har en fin syskonrelation i alla fall. Och förlåt för det där med skrevet. Inte så schysst kanske.

Efter två glas vin köpte jag med mig middag och lite frukost på Willys, tog tunnelbanan hem och har legat i soffan sedan dess. Jocke är iväg på träningsläger och kommer äntligen hem i morgon kväll. Det känns som att jag ska sprängas av saknad och längtan.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *