Fetast matchtröja: Grupp H

Tidigare grupper och gruppsegrare:

Grupp A – Egypten
Grupp B – Spanien
Grupp C – Frankrike
Grupp D – Delad förstaplats: Argentina & Nigeria
Grupp E – Brasilien
Grupp F – Tyskland
Grupp G – Belgien

 

Här är Grupp H:

Polen, Senegal, Colombia och Japan

Polen

Kommentar: Riktigt snyggt med två nyanser av rött, ett nummer i – vad som ser ut att vara – lite silvervitt och emblemet i samma nyans. Stilrent, snyggt, mästerligt.
Betyg: 5/5.

Senegal

Kommentar: Inte en favorit som sådan, men ni som har följt med i den här följetången har koll på att jag gillar design som knyter an till nation och kultur. Och det gör väl ändå denna, med både det subtila lejonhuvudet på bröstet och den klassiska lejonprofilen i emblemet. Pluspoäng för det, men i övrigt inte så snygg.
Betyg: 3/5.

Colombia

Kommentar: Av någon anledning har jag verkligen fått en grej för gult, men jag ska vara ärlig och säga att både Australien och Brasilien (och för den delen även Sverige) gör det bättre än Colombia. Men bara för att man inte tar förstaplats i gul nyans innebär det inte ett dåligt poäng i helhet. Gillar tröjan, men i en grupp som denna kan man tyvärr inte bara få ett G+ för att vinna.
Betyg: 3,5/5.

Japan

Kommentar: Wow, det här gillar jag! Olika nyanser av blått, lite fetare Adidas-linjer (ser det ut som, i alla fall!) och flaggan ovanför emblemet. Hade gärna sett den svenska flaggan på vår matchtröja med, helt klart pluspoäng.
Betyg: 4,5/5.

Vinnare grupp H:

Polen!

Håller ni med? Eller är jag helt ute och cyklar? Kommentera gärna!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.