En härlig sommarsöndag i Kungsängen

Doften av syrenblommor – underbar!

Hej fina ni! Jag sitter i soffan och tittar på bronsmatchen i Hockey-VM, är så varm trots att jag bara bär ett par korta pyjamasshorts och ett tunt linne. Underbart är vad det är, jag klagar inte för fem öre! Mina tankar om att bo permanent utomlands blomstrar ännu mer än vanligt just nu och trots att det inte är en möjlighet i dagsläget skadar det inte att redan nu börja se över vad man kan göra för att det ska bli en realitet i framtiden. (Första steget är kanske att få med mig min sambo i detta?)

I natt sov jag typ nio-tio timmar och det var behövligt. Mådde som en prinsessa när jag vaknade imorse. Äntligen! Jag hade ett inbokat cykelpass som jag genomförde med bravur, därefter ägnade jag trettio minuter åt att styrketräna rygg och mage. Igår joggade jag några minuter för första gången sedan jag vet inte när (i vintras, kanske?) men det gick inte så bra som jag hade hoppats på. Fick OK från min kiropraktor, så jag är ju okej i kroppen egentligen. Men det gjorde ont ändå, så att få till ett riktigt, riktigt bra träningspass idag kändes som en revansch. Härligt!

Efteråt åt vi en sen frukost på balkongen och sedan tog Jocke och jag tog bilen ut till Kungsängen för att hänga i två timmar med mamma och Per (med andra ord: låna deras terrass och lapa sol).

Ville inte ha på mig “vanliga” kläder eftersom jag var svettig och skulle sola ännu mer, så jag drog på mig en kaftan som jag köpte i Oslo i vintras med tanken “den här blir bra att ha i Grekland i sommar!”. Den var tokvarm och andades inte ett dugg, haha. Men fin var den!

Nej, det blev inget bad den här gången. Dels så var Mälaren full av frömjöl (urk…), dels så var det 13 grader (!). Tidigare har det varit 21 grader, men på grund av frånlandsvinden har sjön kylts ner rejält. Nej tack, säger jag. Då lökar jag rejält istället, haha.

Det bjöds på kycklingsallad i skuggan till lunch, perfekt en dag som denna. Är det någon mer än jag som älskar fräscha sallader under sommaren? Har typ svårt att äta lagad mat när det är så varmt. Det är dock bara bra för min del, då får jag i mig grönsaker vilket jag är ganska dålig på annars, hehe.

Jag är lite nykär i livet just nu, har nämligen fattat ett beslut som jag har tänkt på i många, många år. Det har ingenting med jobb, familj eller boende att göra utan är något enbart för mig själv. Det dröjer dock innan beslutet infrias, eller vad man säger, så jag får försöka att inte längta allt för mycket. Först ska vi njuta av sommaren!

Jocke har åkt iväg på fotbollsmatch och jag ska tvätta en handfull maskiner, läsa lite och givetvis se VM-finalen ikväll. Heja Sverige!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.