En dröm går i uppfyllelse! 🥐 🍷

Har ni en bucketlist? Jag skrev en för flera år sedan och försöker vara noga med att både fylla på nya punkter och stryka de punkter jag har upplevt. Här kan ni hitta den >>

Ta en titt på nummer 31 i listan…

Där står det nämligen “Besöka en vinodling och trampa eget vin” och det är precis vad jag och femton andra tjejer ska göra i oktober. Ni vet Loui som jag då och då nämner i bloggen? Hon och Joanna har med sitt kvinnliga nätverk Friendcation anordnat ett samarbete med Resia och The Winery Hotel.

I början av oktober åker vi till Toscana för att tillbringa tid bland vinrankor och gröna dyner. På dagarna gör vi utflykter (vi ska bland annat besöka Florens, dröm!) och på kvällarna sitter vi ute på terrassen och dricker lokalproducerat vin och god mat. Jag ska packa ner löparskor och ge mig ut på några rundor med. Kan inte tänka mig något mer magiskt! Jag är SÅ glad över att jag fick en plats på den här resan – och det som är ännu bättre är att Angela också ska med. DRÖM! ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.