Boulematch och sommarstockholm

Igår var jag fortfarande inte hundra i kroppen så jag jobbade hemifrån hela dagen. Från ingenstans fick jag en rejäl huvudvärk efter lunch. Ni vet sån där som bara slår till och så kommer illamåendet som ett brev på posten? Men jag hade en tid hos min kiropraktor inbokad efter jobbet, så jag tänkte att hon kanske kunde göra något åt den. Ibland är det ju min rygg som spökar. Och visst, hon rättade till några kotor som jag var rejält öm i och när jag gick därifrån försvann värken. Så märkligt, men så skönt!

Jocke och jag skulle möta upp Jesper och hans flickvän (wie!) i Rålis för att spela boule, men var något tidiga så vi gick till Mälarpaviljongen först. Vad man älskar sommarstockholm, va?

Sedan var det boulematch som stod på schemat! Några riktigt bra kast fick vi alla in och tiden gick snabbt. Blev tillslut 1-1 i matcher, sjukt kul spel ju!

Tyckte Jeppes outfit var så jäkla snygg.

Sedan gick vi till Orangeriet och åt middag. När vi gick hemåt längs Norr Mälarstrand fick jag påminna mig om samma känsla som jag hade när jag flyttade hit, och att jag nu tar den för given. Vad underbar vår stad är.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.