Behöver er hjälp!

Okej vänner, jag behöver er hjälp! Ni är ju många som kikar in här dagligen men andelen som lämnar en kommentar är väldigt liten. Nu skulle jag verkligen behöva höra era åsikter (ni kanske inte ens bryr er, men om en person kommenterar har jag åtminstone något att gå på, haha!).

HÄR är min (eventuellt) nya blogg. nouw.com/thowe <- klick! Hela mitt arkiv från denna blogg är ditflyttat (!) och jag har även skrivit nya inlägg dessa dagar. Om jag väljer att flytta dit hela bloggen (alltså göra en redirect så denna blogg hänvisar dig till den nya bloggen) kommer jag lägga ner lite mer tid på design osv, men just nu behöver jag hjälp med nedan…

Mina frågor är:

 1. Vilken blogg är “skönast” att läsa, sett till typsnitt osv? Denna, eller Nouw?
 2. Är det lättare att kommentera på denna eller på Nouw?
 3. Störs ni av att det kommer upp reklam mellan inläggen på Nouw?

Hoppas verkligen ni tar er tid att svara på detta, det skulle göra mig så glad! <3

Share:

8 Kommentarer

 1. Bella
  07/13/2018 / 11:23

  Hej! Här är lite tankar från mig.

  Vilken blogg är “skönast” att läsa, sett till typsnitt osv? Denna, eller Nouw?
  Jag tycker denna, tycker generellt att Nouw ser ganska B ut och lite.. plottrigt? Texten här är mycket mer läsbar, vet inte vad det beror på. Skulle tro att jag tycker det beror på att färgen är lite mörkare, bättre radavstånd och bättre avstånd mellan bokstäverna. På Nouw ser det mer ihoptryckt ut (på min dator nu, en Windows, kanske är bättre på Mac). Typsnittet är ju ganska lika men denna är ändå mycket bättre av just de anledningarna. Gillar även dropdown-menyn här för kategorier och arkiv.

  Är det lättare att kommentera på denna eller på Nouw?
  Här. Speciellt på mobilen, har märkt en sjukt irriterande när man ska kommentera på Nouw genom mobilen, det är inte autocorrect! Så-så-såååå irriterande. Här är ditt kommentarsfält tydligt, både på dator och mobil. I mobilen gillar jag inte att rutan är så liten på Nouw. Och även på datorn. Man kan tänka sig att mindre fält skulle bidra till minimalism och enkelhet, men för mig gör det allt oöverskådligt och känns mer plottrigt.

  Störs ni av att det kommer upp reklam mellan inläggen på Nouw?
  Alltså, det är ju en vanegrej. Rent generellt avskyr jag det och tycker verkligen att det är irriterande och fult. Speciellt när man varit van vid din blogg som den är nu, ren och fin. Men om det skulle ge dig mer intäkter skulle jag tycka att det var ok för jag gillar din blogg och skulle läsa ändå. Men rent generellt, avskyr! På vissa sidor (vet inte om det är Nouw, kanske ibland) är det en asjobbig popup som följer med ner på sidan när man scrollar och läser. Speciellt på mobilen. SJUKT irriterande!

  Hoppas allt går bra i funderingarna och potentiellt byte av plattform :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   07/14/2018 / 22:38

   Tack snälla för så långt och konstruktivt svar!! Uppskattar det verkligen! <3

 2. emmy
  07/13/2018 / 11:29

  haha är inte så bra på blogga men tycker om att läsa din sen vi lärde känna varandra!
  Tycker den nya bloggen var “renare” men väldigt små bilder!
  Tycker du är jätteduktig på skriva, KRAM
  /E-L

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   07/14/2018 / 22:39

   Haha åh E-L! <3 Tack för att du kommenterar finis <3

 3. Frida
  07/13/2018 / 22:58

  Jag håller med de ovanstående… Den här är mer lättläst med bättre radavstånd, bilderna placeras bättre. Reklam är ju alltid störande, men får du pengar för det så låt gå ^^
  Du skriver så bra, bästa bloggen! Trots helt olika liv så känns du väldigt lik mig i tankar, drömmar och värderingar. Fortsätt som du gör, lycka till :)

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   07/14/2018 / 22:39

   Tack!! :) Jag har ändrat radavstånd och typsnitt i Nouw-bloggen, hoppas den ser bättre ut nu! Tusen tack för feedback <3 <3

 4. Sofie
  07/14/2018 / 12:28

  Hej!
  Gillar den här bloggen mer jämfört med NOUW på alla punkter. Och ja reklamen på NOUW är rätt störig men tycker ändå man vänjer sig rätt snabbt!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   07/14/2018 / 22:40

   Tack Sofie!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.