1-årskalas, fotbolls-VM och livets terrass

I lördags vaknade jag tidigt och satte direkt igång med att packa nya flyttkartonger. Några timmar senare åkte vi till Nacka för att vara med på Adélias 1-årskalas där vi också träffade flera av Jockes vänner som vi inte sett på länge. T ex Micke & Claudia som hade spontanbokat flyg & matchbiljett till åttondelsfinalen, så avis att de hade varit på plats och sett vinsten!

Vi hann dock bara vara där en kort stund innan det var dags att åka hem igen, förbereda flyttgrejer inför morgondagen och så ta oss ut till Kungsängen där vi skulle fira 4th of July samt se kvartsfinalen mellan SverigeEngland.

Lorenza bor i Oslo till vardags och i torsdags hade hon och tre vänner cyklat hela vägen (!) till Kungsängen. De hade kommit fram vid halv fem på morgonen och då åt de frukost, tog ett dopp i poolen och hade sedan gått och lagt sig. Tänk att cykla så långt, nästan så man blir lite sugen, haha!

På plats i Kungsängen stod pappa på uppfarten med grillen fylld med godsaker. Vi åt framför matchen men jag var nästan för nervös för att käka. Fick i mig en burgare, sedan satte jag mig med en drink framför tv:n och hejade istället.

Jannies burgare, proffs!!

I halvlek gick vi ut till poolen och chillade. Den här terrassen är så jäkla fet, synd att den inte hann bli klar till sommaren. Men det går att njuta av den ändå, ser ju rätt roligt ut med poolen mitt i haha.

Sen var det andra halvlek, förlust och mörker. Tomhet utan dess like. Men också en sån oerhörd stolthet. Wow, vilket lag. Gemenskapen! Tack för den här fantastiska tiden, vilka fotbollsminnen. <3

Efter matchen satte vi oss ute vid poolen igen, badade och hade det bara allmänt asmysigt. Sedan hejade vi fram Kroatien till seger, åt jordgubbar med glass och åkte hem vid halv elva. Riktigt bra lördag.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.