LISTA: 10 frågor om klädstil

Vilken är den bästa stilen du haft?

Jag tycker ju att jag är som snyggast nu, annat vore väl konstigt? Håller säkert inte alls med om detta om 10 år. ;)

Hur såg du ut i högstadiet?

13 år: gullig och kaxig. På den här tiden var det superpoppis med nyckelband, t-shirts och väskor med ord typ “snygg”, “populär”, “nördig” – ja ni vet…

15 år: Jeans och någon tröja. Så var jag nöjd typ.

Hur såg du ut i gymnasiet?

Här finns det däremot fler bilder att kika på! Man kan säga så här: jag har verkligen bytt stil genom åren!

16 år, försökte passa in och det var viktigt att ha pikétröjor med logga och hade som många tonåringar för korta shorts :)

17 år: Ändå rätt söt. Hahaha.

18 år: mörkhårig, mängder av brun utan sol och klänningar – ja tack, som 18-åring!

19 år: Färgade visst håret svart! Här började jag gilla satinklänningar, höga midjekjolar, polotröjor, blusar och “Gossip Girl”-temat allt mer.

Vad var din stil som under 25?

Som nykläckt 20-åring: blekte håret kritvitt (!), älskade blusar, klänningar och allt som var typiskt feminint.

Som 24-åring: Gärna eyeliner men annars inte särskilt ovanlig från stilen jag har idag, bortsett från att jag då föredrog mer neutrala färger. Kjolar, kavajer och typiskt kodade “feminina” plagg.

Plus 25 då?

Jag började kolla Gossip Girl igen och blev tokfrälst i diadem, pärlor och capes…

Och nu?

Jag har kvar de typiska “dragen” från min klädstil de senaste åren, men jag har adderat mer färg och särskilda accessoarer. Är mer trendkänslig, tycker trender är svinkul och har inga problem med att lobba in dem i min personliga stil. Jag vill ta ut svängarna mer och skiter i vad folk tycker om de ser mig – inte för att jag har en särskilt unik klädstil, men jag hade en väldigt trygg och klassisk klädstil tidigare så för mig är det annorlunda att ha en grön kjol till exempel. Men jag älskar min stil just nu och att den hela tiden förändras!

Vilken var din värsta stil?

Svårt att säga, kanske runt 13-16 år? Runt 17-årsåldern började jag hitta mig själv lite grann och vågade testa lite mer. Gjorde t ex egna smycken och färgade håret en hel del. Även om jag inte skulle klä mig på samma sätt nu som då, så gillade jag det ju ändå just då. Men hittar ingen bild, så ni får lita på mig. :)

Vilken plagg är ditt favoritplagg just nu?

Jag har mer favoritaccessoarer än klädesplagg om jag ska vara ärlig. Men längre, asymmetriska kjolar är jag fäst vid just nu!

Hur ska man se ut stilmässigt om du ska bli kär i en?

De favoritlooks jag älskar hos min kille är: polotröja & kavaj (dör), keps bak&fram + tisha och när han går runt i mjukisbyxor utan överdel. Inte trist inte.

Vad vill du ge dig själv för framtida stilråd?

Ha kläder du trivs i och skit i alla andra. Köp inte fel storlek. <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *