Yolliwaffle by Gretas och nya glasögon

God morgon vänner!♥

Jag sitter i soffan med en Nocco och försöker vakna till liv. Det hjälper att det äntligen är klarblå himmel ute och att Jocke redan har åkt iväg för att spela reklamseriematch – men det krävs fasen pannben om man inte har kommit in i morgonträningsrutinen.

Hur som helst! Innan jag springer iväg tänkte jag berätta om gårdagen. Igår var jag på ett jättehärligt event i en svit på Haymarket där min kompis Victoria och hennes radarpartner Sofie som har Yollibox hade bjudit in ett gäng härliga tjejer. De lanserar nu under sommaren, tillsammans med Gretas på Haymarket, en Yolliwaffle som man kan köpa från en supersöt glassvagn (!) som kommer stå på Gretas uteservering (i bra väder) eller i deras restaurang (vid dåligt väder). Tyckte det var så himla fint, önskar jag hade hunnit laga min kamera så kunde ni få bättre bilder. Men förhoppningsvis får jag pressmaterial snart och då kan jag visa er! Sviten var riktigt nice med sin snygga inredning och gigantiska takterrass, satt och funderade på om man skulle hyra den en natt och bjuda över massor av vänner till terrassen på en fördrink och sedan gå ut kanske… Tål att tänkas på. Tillbaka till glassen! Våfflan var mjuk och så jäkla god. Jag känner på mig att det kommer att bli många besök på Gretas i sommar! Till det serverades även bubbel och jag fick möjligheten att träffa flera tjejer som jag bara har hört talas om tidigare eller som jag “känner” via Instagram. Kul, ju!

En annan rolig sak är att jag har köpt glasögon! Äntligen, säger jag bara. Jag har länge tänkt att jag ska ta mig i kragen och köpa ett par jag verkligen trivs i men jag har i slutändan velat lägga pengarna på något annat. Nu hade det gått så pass lång tid att det bara var att göra det. Fastnade först för ett par svarta, klassiska från Dolce & Gabbana och tänkte nästan gå till kassan direkt. Men tänkte att det är bra att testa några till – ville dock verkligen inte ha några bågar med detaljer längst fram. Vad tror ni händer när jag har plockat på mig ett dussin och tillslut väljer ett par? Givetvis blev det bågarna jag testade “Ifall att”… : ) Ett par mörkbruna från Gucci med detaljer längst fram som jag från början sa blankt nej till för att de var så tydliga, hehe. Om cirka två veckor får jag dem, jag längtar!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.