Weekly plans

Den här veckan kör jag igång med Sommarformen 2017 vilket innebär en del träning och fix med matlådor. Kul, ju! Om ni är nyfikna kan jag skriva mer om det, annars får ni veta mer successivt. :)

Måndag: efter jobbet sprang jag förbi MM Sports för att fylla på BCAA-förrådet. Därefter körde jag ett ben- och rumppass på gymmet och nu ikväll väntar lite jobb innan jag “belönar” mig med ett avsnitt av Homeland/Suits. (Japp, jag tittar på serier ibland!)

Tisdag: vid sju har jag tennislektion som varje tisdag, längtar till nästa gång så fort lektionen är över. Efter jobbet ska jag ta tag i sådant som jag inte har hunnit än; gå ner med sommarkläder till förrådet och plocka undan i badrumsskåpet, bland annat.

Onsdag: jobb som vanligt + ett spännande, internt möte. Vi ska också fira att vi har slagit Bonnier fem veckor i rad, hurra för oss! Efteråt kör jag bröst & biceps på gymmet. På kvällen behöver jag göra nya matlådor och så väntar en tidig sänggång för att orka upp på torsdag morgon…

Torsdag: morgonträning innan jobb. Efter arbetsdagen ska jag möta upp Amanda och Therese för att gå på PwC’s 90-talist-afterwork med, vad jag förmodar är, ett nätverk fyllt med grymma och smarta 90-talister. KUL!

Fredag: eventuellt träffar jag min naprapat innan jobbet, beror på hur min mensvärk ter sig under veckan (vill inte bli knådad om jag har sinnessjukt ont liksom). På kvällen hostar jag middag för mina närmaste tjejkompisar, ska bli så jäkla mysigt att träffa alla<3 Troligtvis går vi ut efteråt (jag kör vit månad så jag går ut för att dansa och dricka läsk, haha).

Lördag: hade för mig att det var ett bloggevent men det var visst om två veckor = ledig lördag, hurra!

Söndag: Och inte heller på söndagen, förutom ett enklare gympass. :)

Bra vecka!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.