Weekly plans #9

Sportlovsvecka coming up! Det förändrar inte min vecka nämnvärt, kanske är det färre resenärer i tunnelbanan och det är ju alltid välkommet… :) Jag är dessutom ensam hemma hela veckan eftersom Jocke är uppe i Sälen och förbereder sig inför Vasaloppet. Nästa vecka har fullt fokus på träning, sömn och att träffa vänner.

Så här ser min vecka ut:

Måndag

Börjar arbetsveckan med ett tidigt spinningpass. Redan 6:45 drar det igång. Kommer vara på jobbet tidigt och då väntar en vanlig arbetsdag. Jag hoppas få ett positivt besked *håller tummar och tår* och efter arbetsdagen är jag ledig. Kanske en liten tur på stan…

Tisdag

Även idag börjar jag dagen med ett tidigt spinningpass, 7:15. Arbetsdag med möten som vanligt. Efter jobbet ska jag ta en pw med en nybliven tjejkompis, Hanna. :) Vår städerska kommer på förmiddagen, härligt att komma hem till en nystädad lägenhet efteråt!

Onsdag

Sovmorgon, haha! Arbetsdag med möten. Inga konstigheter. Efter jobbet ska jag träffa Beata, en superhärlig tjej som jag blev introducerad för av Viktoria i vintras. Efter vår kompisdejt ska jag köra ett snabbt pass på gymmet.

Torsdag

Eventuellt ett spinningpass innan jobbet, beror lite på vad jag och Angela ska hitta på när vi ses efter arbetsdagen. Om vi tränar ihop tar jag sovmorgon istället. :)

Fredag

Frukostträff med Amanda & Therese <3 Jobb som vanligt! Efter jobbet kör jag rehab och därefter får vi se. Inga planer än.

Lördag

Jag hoppas att jag hinner med ett tidigt gympass! På lördag åker nämligen jag och Eva, Jockes mamma, till Sälen för att möta upp Jocke & hans pappa som ska åka Vasaloppet. Heja!

Söndag

Heja på killarna som åker Vasaloppet, köra hem och lugn kväll i soffan. :)

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.