Vilken vecka!

Alltså. Hjälp. Vilken vecka. Satt på tåget hem från jobbet tidigare under kvällen och tänkte att jag nog inte varit såhär sliten sedan vi kom hem från New York och jag hade noll sömntimmar i bagaget plus en skön jetlag. Då är det illa.

Men det har varit en riktigt bra vecka. Många mindre händelser som jag gjort mig glad eller av annan anledning mått bra av. Brukar försöka att notera så många som möjligt varje dag och jag märker att ju mer fokus jag lägger på dessa desto gladare blir jag. Det är en så härlig känsla och det är kul att snöbollseffekten fungerar.

Rent mentalt har det varit mycket upp och ner. I måndags fick vi in första buden på lägenheten och både tisdag och onsdag vaknade jag med fjärilar i magen. “Undrar vad som ska hända idag!”-känslan. Det var precis som när man är nykär, så fort man vaknar är man pigg och det pirrar i hela kroppen. Jättehärlig grej.

En bild på ett lamm för att man blir glad av söta lamm.

 

När jag var på presslunch i onsdags ringde Eddie och sa att lägenheten var såld. Hurra! Men några timmar senare fick vi veta att köparen inte hade fått lånelöftet klart till 100 %. Då var jag irriterad, nervös och måttligt road. Det är vårt livs största affär och jag vill inte ha några tveksamheter. Vi signerade, men med en klausul som sa att han kunde ångra sig under hela torsdagen ifall banken skulle säga nej. Vi hade inte så mycket att säga till om i det läget, kändes det som. Ni kan ju ana hur illamående jag var under hela förmiddagen tills vi fick smset efter lunch där mäklaren skrev att det var klart.

Efter jobbet tog vi en (lång…) after work. Kom hem lite för sent, sov fem timmar och klev upp i ottan. Efter en Nocco, en Celsius och en amerikansk variant av alvedon var jag på gymmet med Angela för att köra en amrap av en word med fokus på puls och mage. Jag var oerhört stolt över att jag inte ställde in.

Resten av dagen har jag varit i princip död.

Skönt med fredag! That’s for sure.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.