Vikten av att skriva av sig, mitt livs bästa möte och en mysig lördag

Några minuter efter att jag hade publicerat inlägget nedan (mitt senaste inlägg) kändes det redan bättre. Jag har visst glömt bort att det är skrivandet som gör mig lugn. Kanske inte alltid i en offentlig blogg, men att ge mig själv en kvart varje kväll för att plita ner mina tankar och reflektioner i en privat dagbok skulle nog göra mig gott. Om inte annat så åtminstone för att få lite perspektiv på orosmolnen och få tankarna ut ur huvudet.

Idag hade vi i alla fall en riktigt mysig lördag. (Förutom orosmolnen då, men de skiter jag i just nu.) Vi vaknade i omgångar under hela morgonen och en bit in på förmiddagen, men istället för att gå upp så låg vi kvar och myste. ALLTSÅ det känns som att jag blir mer och mer kär i Joakim för varje dag som går. Att träffa honom är det bästa som har hänt mig.

Efter en frukost (i tid med lunch) åkte vi till Täby och tränade. Jag fokuserar bara på pulshöjande aktiviteter (gång/gång i backe/cykel) och styrka för rumpa/ben/magmuskler just nu. De muskler jag behöver stärka om jag inte vill ha problem med ryggen.

Efter gymmet åt vi lunch på Blueberry och gick sedan till bilen för att lämna väskorna. Därefter var det dags att julshoppa! Vi båda hade bestämt innan vad vi skulle köpa så vi hann med en hel del och var riktigt effektiva. :)) Vuxet osv. Det är inte ens första advent och jag är nästan klar med mina julklappar. HURRA! Tror aldrig jag har varit ute i så här god tid. Mammas och min årliga decembertradition blir av i veckan och då ska jag köpa de sista tänker jag. Gud så skönt att vara helt klar med julklapparna om ett par dagar.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *