Vi kollar på nytt boende!

Igår vaknade jag pigg som är nötkärna och efter två dagar av alkohol och dålig sömn kändes det skönt att gå till gymmet för ett träningspass. Jag fick till ett riktigt bra pass, värmde upp med snabb gång och sedan lyckades jag springa i hela tre minuter utan att känna någonting! En sagolik känsla vill jag lova, trots att det bara var några minuter. Jag skulle ha kunnat springa på i all evighet kändes det som men jag vågade inte. Det låter ju ofattbart kort men eftersom jag kände av efter 30 sekunder sist var det här helt underbart. Körde rygg och vänster ben resten av passet. Är nästan läskigt mycket svagare i vänstra benet så nu gäller det att vara noga med styrketräningen.

Efter träningen packade vi ihop en strandväska och åkte ut till ett område som vi ville undersöka närmare. Vi blev båda ännu mer positiva inställda till området, så vi får se vad som händer i framtiden. Anledningen till att vi åkte just dit är såklart för att vi har hittat en lägenhet vi är sugna på. Bostadsmarknaden är inte så rolig just nu och om det skulle bli så att vi vill köpa den här lägenheten måste vi göra det innan vi lägger ut vår till försäljning. Det är ju lite av en chansning, men allt hänger på olika omständigheter. Spännande är det i alla fall och jag har ju sagt länge nu att jag tror vi flyttar i höst – det kanske faktiskt blir så!

Efter att ha gått runt i området åkte vi och köpte med oss lunch som vi åt på en klippa i närheten. Sedan låg vi där och solade hela dagen. Några timmar senare gick vi ner till vattnet eftersom vi båda var dyngblöta av svett. Jocke får tyvärr inte bada eftersom han har sytt ett sår på benet och jag stod i vattenbrynet och såg bara TUSEN småfiskar där nere. Jag brukar inte vara rädd för småfisk men det här var absurt många, haha. Sedan kom det en tjej som bara dök i så då var jag ju tvungen att göra detsamma… Och jisses vad härligt det var. 23 grader i vattnet!

Torkade i solen och sedan åkte vi hem för att grilla :) Vilken härlig söndag vi haft!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.