Vi åkte till Krägga och drönaren kraschade in i ett träd

Vårens härligaste helg är på ingång. Det är lördag morgon, balkongdörren står öppen och att det kommer bli en riktigt varm dag finns det inga tvivel om. Jag tar en dusch, packar ner det sista och går ner till gatan där jag har reserverat en cab som ska ta mig ut till Krägga där ett gäng vänner ska tillbringa helgen. Jag plockar upp Hugo och vi kör ut mot Bålsta med ett pitstopp i Kungsängen. Här cabbar vi ner och redan de första sekunderna utan tak över huvudet utbrister vi i samstämmig symfoni att det HÄR ska folk veta, jävlar vad gött det är.

· · ·

– Vad tycker du, ska vi köra med drönaren lite?

Jag blir eld och lågor av Hugos fråga. SJÄLVKLART ska vi dröna! Solen värmer, musiken spelas och jag kör sakta för att Hugo ska hinna med att filma. Det blir riktigt snyggt.

– Jävlar, det här ser ut som en reklamfilm. 

Tre sekunder senare kraschar drönaren in i ett träd. Han klättrar, jag står nedanför, ingenting fungerar.

Vi lämnar den där och tio minuter senare kramar vi om gänget som redan är på plats. Hugo och Max byter bil, tar med sig en stege och åker tillbaka för helgens räddningsaktion. Själv byter jag om till shorts och lånad bikiniöverdel, slår mig ner i en av stolarna och öppnar dagens första cider. Nu mår man.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.