Vegetariska hamburgare – en ny favorit

Jag nämnde ju i tidigare blogginlägg att jag har börjat äta mer vegetariskt och det har egentligen gått av bara farten. Jag gör verkligen den lätta varianten, dvs äter färdiga vegoprodukter. I många fall har de dessutom kommit som pressbud eller är produkter jag har fått med mig efter en presslunch så därför har det inte varit komplicerat eller jobbigt att testa något jag ju redan har hemma.

Igår åt vi grillat till middag. Jocke gjorde i ordning kött, kyckling och champinjoner medan jag stekte på Quornburgare som jag fick för några dagar sedan. Jag kan bli väldigt löjlig och knappt vilja smaka om det är något jag tycker verkar äckligt eller något jag inte känner till, så jag blev nästan förvånad av mig själv när jag tillagade dessa utan att ha en back up-plan.

De var verkligen så goda! Smakade lite rökigt och som riktigt kött. Fryspuckar har jag svårt för, varannan tugga är ju brosk… Dessa kändes som en pulled pork-biff typ. Mycket gott! Ugnsrostade Briochebröd och hade burgardressing, ketchup, en ostskiva, tomat, stekt rödlök och salladsblad till. Mums!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *