By Thowe

Veckoplanering v.51

Hallå vecka 51! Två veckor kvar på 2018 och nu börjar nedräkningen till ledighet, julafton och nyår på allvar. Den här veckan kommer starta ganska hektiskt för att sedan gå över i härliga, mysiga julaktiviteter. Har en mysig känsla i kroppen som jag hoppas håller i sig under dagarna som kommer. Ska vi kika?

Måndag:

Börjar dagen med en lång julfrukost med inhouse, så mysigt. Sedan har vi demoförberedelser och våra SEO-experter ska hålla en dragning efter lunch. På kvällen är det måndagsspinning.

Tisdag:

Sprintavslut! Vilket innebär att det är den sista presentationen av vårt arbete som vi håller för 2018. Därefter är det utvärdering, förberedelser inför 2019 osv… På kvällen är det spinning igen följt av ABSolution med Jocke.

Onsdag:

Jobb utanför sprint och sedan Meet & Greet med Com Hem och Boxer. På kvällen är det återigen ett spinningpass som gäller, jag passar på innan julen.

Torsdag:

Jag jobbar på distans och börjar dagen med en julfrukost med Amanda och Therese inne i stan. När arbetsdagen startar har vi en workshop i teamet. Sedan väntar lunch med Kajsa som är i Stockholm igen och på eftermiddagen ska jag till kiropraktorn. På kvällen har vi Italiensk afton för att fira mammas födelsedag. Det blir trerätters med vinet jag köpte i Toscana, kommer bli MYS!

Fredag:

JULLOV! Har inte mycket mer planerat på dagen än att jag vill få in ett träningspass. På kvällen är det vårt årliga julbord med pappas familj. Vi ska till Gamla Riksarkivet. Har hört att det är sjukt fett, så ser verkligen fram emot det.

Lördag:

Wiiii nu börjar nedräkningen på allvar! Jocke och jag tänkte åka in till stan för vår årliga julshopping på NK följt av en drink (märker ni att jag gillar traditioner? Haha). I övrigt blir det mest att fixa saker inför juldagarna, Jocke fyller ju år och vi får gäster så det blir bakning och annat myspys.

Söndag:

Runt lunch kommer Jockes släkt över för att fira hans födelsedag. Vid 15 ska vi ses hos mamma för att fira jul, åh nu är det äntligen dags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *