Veckoplanering #19

Varje gång jag har skrivit om min veckoplanering för den kommande veckan är det minst en sak som inte har blivit av. Det slår liksom aldrig fel! När jag var yngre skrev jag aldrig in roliga saker i min kalender för jag var rädd att jag då hade jinxat det och att händelsen inte skulle bli av. Av någon konstig anledning har det nämligen varit så – många roliga aktiviteter som, så fort jag gör dem “offentliga”, ändras. Hmm… Eller så är det bara jag. Vem vet. Så här ser min vecka 19 ut, i alla fall!

Måndag: Jag börjar dagen med ett träningspass innan det är dags att sätta igång jobbveckan. Redaktionsmöte som vanligt på måndagar följt av ett externt möte på eftermiddagen. På kvällen ska jag leta boende inför nästa helgs Göteborgsvistelse. Annars? Ta det lugnt. SKÖNT!

Tisdag: Sista tennisträningen… Bu, vad tråkigt :( Men ser fram emot det väldigt mycket eftersom vår tränare sa att vi BARA ska spela match denna gång (!!!) – är OERHÖRT taggad på att lira matcher i en hel timme! Efter jobbet ska jag och Angela gå på Clara Hallencreutz vernissage på Nosh & Chow!

Onsdag: Börjar dagen med lyxfrukost tillsammans med Johanna. Därefter jobb och bara någon timme senare ska jag till min naprapat. På kvällen är det ytterligare TVÅ (!) event. Först är det ostron och champagne-kväll på Brasserie Balzac och därefter “Den tredje sommaren” på Hallwylska som Micael Bindefeldt har bjudit in till. Tar med mig Amanda som min dejt på båda eventen, KUL!

Torsdag: Veckans tredje pressevent, denna gång med Pukka som har bjudit in till hälsosam frukost & en meditationsstund. GUD SÅ HÄRLIGT. Därefter jobb som vanligt och på kvällen har jag planerat in ett gympass, troligtvis styrka eller yoga eftersom det är mycket kondition i början av veckan. Den här kvällen är min egen-tid efter en vecka full av intryck.

Fredag: Börjar dagen med ett spinningpass. På fredag är det ett år sedan (eg. 13 maj, men det var en fredag) jag och Jocke hade vår första dejt så vi ska fira det genom att göra samma sak som då :)) SÅ JÄKLA MYSIGT. (Tänk att det redan har gått ett år!??)

När vi bestämde att det var vi på riktigt :)) (några månader efter vår första dejt)

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.