Veckolista #6

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Körde mitt första “riktiga” PT-pass. Målet är att stärka upp vänster sida som just nu är den svaga länken. Både rörlighet och stabilitet i fotleder och knän är jag grym i – det är muskelstyrkan som inte finns där. Om 3 månader ska jag ha kommit en bra bit på vägen!

Som inte var planerat:

Att bli förkyld IGEN. Var ju förkyld för en månad sedan med. Så trist.

Och något nytt jag gjorde:

Det här hör samman med Malmöresan så det är inte enbart för denna vecka, men i fredags fick jag se den första klippningen av filmen jag projektledde! Så kul!

Ett tips från veckan:

Bakpulver som torrschampo. Håller längre än vanligt torrschampo, billigare – och så effektivt.

Veckans roliga:

Jag har bokat en resa! Något jag har haft på min bucketlist i flera år. Tänk er vin, god mat, ett härligt gäng… Mer info kommer! :)

Veckan shopping:

Minns ni min lista av vårkläder och våraccessoarer som jag vill införskaffa? Beställde hem både solglasögon och en genomskinlig väska från Ebay i veckan, men hittade även ett par snygga Cateye-solglasögon i helgen. Så nöjd!

Veckans känsla:

Känt mig pirrig och peppad på förändring.

Veckan tacksamhet:

Jag är tacksam över flera saker. Att min låsning i ryggen gick över efter mitt PT-pass. Att mitt jobb låter mig jobba hemifrån när jag är för sjuk för att vara på plats, men frisk nog att kunna jobba på distans. Tacksam över mina relationer.

Ser fram emot nästa vecka:

Det blir en riktig familjevecka! Ska träffa samtliga av mina familjer (låter som att jag har en hel hög, men tre åtminstone!), gå till frisören (längtat i flera veckor) och ha dejtkväll med Jocke. ♥

Betyg på vecka:

4/5. Blev ju förkyld, men annars var det en riktigt bra vecka.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.