Veckolista #39

vego3

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Var på pressevent med två kollegor på Melt Bar och såg burleske, drack champagnedrinkar och åt snittar. Trevligt!

Som inte var planerat:

Åka till Paris! Jag fick frågan i början av veckan och eftersom jag hade rätt stora planer till helgen var jag verkligen osäker på om jag skulle åka eller inte. Men jag tänkte om, kände att jag ville prioritera jobbet och så åkte jag. Är SÅ glad över att jag tog det beslutet (med lite push och pepp från J och tjejerna).

Och något nytt jag gjorde:

Träffade supermodellen Izabel Goulart.

img_7369

Ett tips från veckan:

Säg ja till saker och ting. Det blir oftast roligare så och skulle det bli en katastrof behöver du i alla fall aldrig ställa dig frågan “what if”.

Godaste maten jag lagade:

Alla smoothies jag började dagen med. Mums!

Något jag lärt mig:

Den här frågan är svår. Lärt mig? Känns som att jag borde ha gått en kurs eller liknande för att kunna svara på den varje vecka. Vissa saker jag känner att jag börjar lära mig tar tid och jag är oftast inte helt färdiglärd inom ett ämne. Svårt att svara på det varje vecka.

img_7347

Veckans upptäckt:

Att jag verkligen är känslig mot laktos. Trodde att jag kunde äta vissa saker utan problem med fetaost såväl som creeme cheese gör att jag får svinont i magen. Tur att det finns både tabletter och vissa substitut.

Veckans aj:

Har haft jobbiga känslostormar den här veckan, mest för att jag har drömt mardrömmar och haft prestationsångest. Avskyr att ha det, så nu ska jag verkligen ta till mig det Isabel pratar om i hennes video här.

Veckans känsla:

MASSOR. I lördags var jag så väldigt stolt över mig själv efter att ha funderat och reflekterat över våren, sommaren och de senaste veckornas agerande från min sida. Sen var det ett hopplock av gud vet vad, men jag förmodar att det är livet.

img_7383

Veckan tacksamhet:

Mina närmaste som vet vart jag vill och som får mig att nå dit när jag själv inte vet vilken väg som är rätt. <3

Ser fram emot nästa vecka:

Jag tänkte försöka få tid till att springa lite. Och så ska Cissi och jag ÄNTLIGEN börja spela tennis! Vi är tre veckor sena, hehe. Först var jag sjuk, sen åkte hon bort och i lördags var jag i Paris… Men nu, äntligen! Och så ska jag bli firad!

Betyg på vecka:

Känslomässigt: 2,5/5. Annars: 4,5/5.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.