Veckolista: #25


🍋 Veckans trĂ€ning:
Inledde veckan med samma förkylning som veckan innan, men det blev bĂ€ttre framĂ„t mitten av veckan. Är imponerad över att vi körde ett trĂ€ningspass pĂ„ midsommarafton, det har jag nog aldrig gjort tidigare… Enda nackdelen var bara att jag fick ont i ryggen dagen efter, sĂ„ Ă„terigen: skynda lĂ„ngsamt.

🍋 Veckans lĂ€sning:
Ett X antal Hemnet-annonser, kan man vÀl förenkla svaret med. Dammsuger Stockholm med omnejd varje dag, men vi Àr sÄ sjukt krÀsna pÄ vad vi vill ha just nu och dessutom Àr utbudet riktigt lÄgt.

🍋 Veckans spĂ€nning:

Utan tvekan tisdagen som mynnade ut i att vi sĂ„lde vĂ„r lĂ€genhet. Hade magknip i flera timmar, usch vad nervös och adrenalinstinn jag var! OcksĂ„ riktigt spĂ€nd och pirrig pĂ„ att vĂ„r semester nĂ€rmar sig, just nu ligger det nĂ€mligen grejer som ska med till Grekland i en hög pĂ„ golvet i lĂ€genheten eftersom vi inte ska packa ner det i en kartong… Wiiiee!!

🍋 Veckans bĂ€sta:

Hur lĂ„ngt vi har kommit med flyttpackningen, shit! Jag trodde aldrig att vi skulle ha hunnit med sĂ„ hĂ€r mycket pĂ„ bara ett par dagar. Men jag har lĂ€rt mig att det “kĂ€nns” mindre Ă€n vad det faktiskt Ă€r. Alla möbler, lampor, skafferiet… Nej, vi har en del kvar men vi har verkligen startat bra.

🍋 Veckans roligaste aktivitet:

I mÄndags var vi ett gÀng som sÄg Sverigematchen pÄ Josefinas, sjukt kul med vinst!!

🍋 Veckans orosmoln:

Det kĂ€ndes ju riktigt jĂ€kla piss att vi inte fick lĂ€genheten vi budade pĂ„, men det Ă€r vĂ€l inte ett “orosmoln” egentligen…

🍋 Detta lĂ€ngtar jag till under nĂ€sta vecka:

Den hĂ€r veckan Ă€r full av roliga saker. Imorgon ska jag trĂ€ffa tvĂ„ kollegor frĂ„n Aller pĂ„ aw, pĂ„ onsdag Ă€r det ju MATCH, torsdag ska jag Ă€gna Ă„t att flyttpacka och pĂ„ fredag Ă€ter vi middag hos mamma med Jeppe och hans tjej. Till helgen ska vi flyttpacka och pĂ„ söndagen Ă„ker vi upp till Avesta för att fira Jockes farfar. Just det, ikvĂ€ll ska jag pĂ„ Beyonce & Jay-Z. Är ju inte sĂ„ mycket för konserter sĂ„ Ă€r Ă€rligt talat inte sĂ„ taggad, men jag hoppas Ă„tminstone att jag ska ha roligt :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.