Veckolista #24

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Jag var på pressevent på Gröna Lund tillsammans med Jocke. :)

Som inte var planerat:

Hänga i Kungsängen och i Brottby och lapa soooool! Gött ju! Överlag en väldigt lugn och oplanerad helg, helt underbart.

Och något nytt jag gjorde:

Var på babyshower! Det har jag aldrig gjort förut. Det är Jockes nära vän Patrik som väntar barn med hans tjej Anna som vi alltså hade festen för. Anna, jag och Mimmi som hade bjudit in mig och anordnat allt satt kvar lite längre än resten och pratade om “vuxengrejer”, mysig kväll.

Ett tips från veckan:

Våga stå upp för mig själv. Det är ett återkommande råd men jag jobbar med det dagligen eftersom det fortfarande förekommer så många situationer där jag blir osäker pga gamla (o)vanor.

Veckans roliga:

Jag hade medarbetarsamtal med min chef och det gick jävligt bra, riktigt kul!

Veckan shopping:

Jag tror inte jag har shoppat något, har mest lagt pengar på att äta/dricka ute och ha det gött liksom.

Veckans känsla:

Lugn och glädje. Så skönt<3

Veckan tacksamhet:

Att jag fick det här beskedet.

Ser fram emot nästa vecka:

Det händer massor nästa vecka och det rimmar tyvärr illa med min plan att ta det lugnare en tid framöver. Men jag ska försöka sova mer (och bättre) och inte planera in mer än det som ligger i kalendern nu. Idag, måndag, ska jag och Rodde filma en rolig grej till ELLE. Imorgon har vi sommaravslutning på jobbet. Sedan väntar löppass och fix inför midsommar och så självklart veckans höjdpunkt: midsommarfirandet!

Betyg på vecka:

4/5.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.