Veckolista #23

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

En weekend i Oslo där vi firade Lorenzas examen.

Som inte var planerat:

Att det skulle regna så oerhört mycket. RIP mina fina skor.

Och något nytt jag gjorde:

Det är nog inget nytt som tillkom just förra veckan, men jag har börjat tänka på ett annat sätt angående flera relationer, situationer och känslor i mitt liv.

Ett tips från veckan:

Jag måste bli bättre på att låta saker rinna av mig. Jag kan inte ta åt mig av allt eller bli irriterad på saker som inte spelar någon roll. Igår blev jag skitsur på en pappa vid spärrarna vid tunnelbanan, alltså nästan på den nivån att jag ville skrika något till honom. Låt det vara, bara.

Veckans roliga:

Nationaldagen var så HIMLA mysig. <3

Veckan shopping:

En gul midsommardröm och några klädesplagg från H&M.

Veckans känsla:

Viss uppgivenhet.

Veckan tacksamhet:

Att jag är vuxen, har mitt eget liv och kan göra det jag vill. <3

Ser fram emot nästa vecka:

Överraskningsevent, ett pressevent på Gröna Lund, aw med brorsan och att fortsätta med mina löppass. Fram till midsommar ska jag försöka ta det lugnare och jag tycker ärligt talat att det är skönt att rensa bokningar i min kalender.

Betyg på vecka:

2,5/5.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.