Veckolista #20

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

Jag tillsammans med Amandas familj och några vänner överraskade henne när hon äntligen kom hem från sin utbytestermin i Skottland<3

Som inte var planerat:

Köpte ett köksbord! Leverans om 4-6 veckor. Ett runt bord i carraramarmor med vitt underrede.

4d2f702b14320a7738376d0268febd2e

Och något nytt jag gjorde:

Spelade squash! Åtminstone nytt i den bemärkelse att det var väldigt många år sedan sist.

Ett tips från veckan:

Ta hand om lilla hjärtat.

Godaste maten jag lagade:

Ryggbiff? Typ det enda jag lagade som inte var enligt kostschemat.

Bästa jag lärt mig:

Jag lärde mig en hel del om Aller Media under värdegrundsworkshopen i torsdags och fredags. Det är alltid positivt att få en större helhetsbild av företaget man jobbar för.

Veckans aj:

Sjuk träningsvärk i HELA kroppen de senaste dagarna. Trodde jag tränade rätt hårt men uppenbarligen inte, haha.

Veckans känsla:

Längtan.

Veckan tacksamhet:

Tycker varje söndag att det är svårt att svara på den här frågan för jag är tacksam över så otroligt mycket. Den här veckan är jag bland annat tacksam över att allt gick bra när farfar opererade in en pacemaker.

Ser fram emot nästa vecka:

De två kommande veckorna kommer att ha fullt fokus på flytt. På tisdag och onsdag ska Eddie & jag flytta ut för gott och alla möbler ska skänkas, säljas eller förvaras. Städfirman kommer på torsdag och till helgen ska jag packa upp och ur mina egna lådor, försöka hinna med att testa några sängar inför köp och ha alla lådor klara. Veckan därpå går mitt flyttlass till Gärdet och då är det fullt fokus på att flytta in. Förutom detta så ser jag fram emot att styrketräna, göra fransarna och så förhoppningsvis njuta av lite sol :)

Betyg på vecka:

5/5. :)

Share:

1 kommentar

  1. Cilla
    05/23/2016 / 14:27

    Det här kanske är sjukt uttjatat, men har du lust att dela med dig av dina tankar och råd kring kostscheman och träning? Nycklarna till en framgång viktnedgång liksom? Insåg typ nu att sommaren snart är här och jag är inte alls redo för bikinisäsong! Avskyr att känna mig obekväm men har så svårt att gå ner i vikt, speciellt sen jag började plugga + att jag har blivit lite lat. Jag tycker att du verkar ha grym koll och det märks verkligen att du har fått bra resultat, men förstår som sagt om det är för uttjatat att prata viktnedgång osv. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.