Veckolista: #19

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:

En weekend i Krägga <3

Som inte var planerat:

Det var en hel del som blev spontant! Middagen i måndags nere vid Hornsbergs Strand och aw:n i onsdags, till exempel.

Och något nytt jag gjorde:

Jag fick låna en Mini Cooper cabriolet av DriveNow i helgen och jag njöt verkligen av varenda sekund. Att köra nedcabbat ÄR verkligen sommar. Min styvpappa har ju en Mercedezcab men den har jag inte lånat på säkert tre-fyra år. När Jocke och jag var på väg hem från Krägga stannade vi till hos mamma & Per för att visa dem bilen och samtidigt få oss en liten matbit. Mamma blev helt förälskad och jag förstår henne. Den var så fin där den stod i kvällssolen!

Ett tips från veckan:

Använd solkräm, haha.

Veckans aj:

Har mått rätt okej, några småkrämpor som mensvärk och huvudvärk – men bra vecka!

Veckans roliga:

Skrattade så jag kiknade flera gånger i lördags, bland annat när vi stod och dansade på takdäcket.

Veckans känsla:

Pirrig, glad, tacksam.

Veckan tacksamhet:

Louise, som såg till att vi åkte till Palma och därmed träffade nya vänner.

Ser fram emot nästa vecka:

Att äta lite bättre, dricka mindre alkohol och träna kondition. Ska vara snäll mot kroppen!

Betyg på vecka:

5/5. En av årets bästa veckor, helt klart.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.