Veckolista #1: flytta ut, x shape fitness och tennismatch

Tja coolingar! Startar årets första vecka med samma förkylning som avslutade förra årets sista dito. Så oerhört segt, samtidigt är jag glad över att jag inte ligger med feber och är helt oförmögen att jobba eller äta mat till exempel :))

Låt oss kika lite på veckan som kommer!

Måndag: jobbar hemifrån due to förkylning. Jag mår okej, men blir andfådd och svettig när jag anstränger mig. Jag har helt okej-ork men både snörvlade och hostade imorse så för att inte skrämma (och äckla) mina kollegor tog jag beslutet att jobba hemifrån idag. Nu under kvällen har jag gått igenom mina delmål för året, kikat lite på resor till sommaren och tagit hand om tvättberget. Blir en lugn kväll och så tycker jag att vi säger hej då till förkylningen nu.

Tisdag: jag planerar att gå till jobbet och inte behöva jobba hemifrån. Håll tummarna! Kanske så att jag kör ett lågintensivt pass på gymmet efter arbetsdagen, men det beror helt på hur jag mår såklart.

Onsdag: frukost med Kajsa & Millis som jag inte träffat sedan dagarna innan jul. Efter jobbet ska jag till min lägenhet och köra den första utav två flyttstädningar. Min hyresgäst, Anna, flyttar nämligen in på fredag! Det är typ två flyttkartonger kvar som ska med men förutom det ska jag grovstäda lägenheten; skura, dammtorka, dammsuga, fixa balkongen…


Torsdag: sista arbetsdagen för veckan, härligt med kortvecka! Har inga direkta planer förutom att träna efter jobbet. Ser fram emot att komma tillbaka till träningen efter drygt en vecka med förkylning.

Fredag: röd dag och således ledighet. Jag ska träna på morgonen och vid lunch åker jag till lägenheten för att finputsa den lite. Senare på eftermiddagen/tidig kväll kommer Anna och då ska jag visa henne hur allt fungerar osv. Därefter väntar en drink med min pojkvän för att fira :))

tennis2

Lördag: den stora dagen! Idag ska nämligen jag och Jocke möta hans brorsa Fredde och min tennispartner Cissi i en match. Det kan gå precis hur som helst. Jag är sjukt taggad men framförallt glad över att få spela tennis igen, shit vad kul det är!

Söndag: i födelsedagspresent fick jag 2 träningstillfällen med xshapefitness av Angela och Max. Första tillfället sker idag med Millis! Resten av söndagen förmodar jag kommer gå åt att jobba undan grejer och förbereda inför resan som sker snaaaart! :)

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.